Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: nowa poczta

Domyślnie

dzięki, zacznę proponować klientom gmaila :P

Domyślnie

Poczta onet.pl miała kiedyś akcje pt. odrzucanie poczty wysyłanej przez Outloka, wpisy na róznych forach pokazywały, że Administracja poczta.onet.pl nie umie rozwiązać tematu, zmiana klienta czy dostęp online np. przez telnet i wysyłanie maili nie pomogały. Pomagało dopiero założenie nowego konta, czyli de facto zmiana adresu. Onetowi podziękowała m.in. ciocia, która nawet nie wie jak to ustrojstwo działa, a to nie jest dobrym znakiem...

Domyślnie

yahoo.com - polecam spamu zero, jesli juz cos wleci to jest fajny filtr.
    D300 | N35 1.8 | N17-55

Domyślnie

13 stycznia yahoo niby wchodzi na polski rynek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    Ja w ciągu tygodnia dostaje około 350 spamu na o2
    Od kilku dobrych lat jestem zadowolonym użytkownikiem skrzynki na o2 i jak tygodniowo dostanę 35 wiadomości z jakimiś reklamami to wszystko. Z tym, że nie używam tego adresu do rejestracji w różnych dziwnych miejscach. W tym celu mam oddzielny adres na wp.pl. Właśnie zajrzałem do tej skrzynki, mam 808 nieprzeczytanych śmieci z zeszłego roku. Nawet nie chce mi się tego przeglądać i czyścić.

Mam też oddzielne konto na wykupionym serwerze, pod własną domeną. O żadnym spamie nie ma mowy.

c-man
    Gość

Domyślnie

To co się dziś dzieje z pocztą na onecie, to już gruba przesada...
    Przerzuciłem się w 100% na Gmaila, mam tam teraz zarówno "roboczą" jak i prywatną skrzynkę...

Domyślnie

Mam o2 od x lat. Jedyny spam jaki dostaję, to reklamy z o2, które w polu "od" mają dopisek "przesłane przez o2.pl", tak więc w programie pocztowym wystarczy jedna prosta reguła i po spamie. Max załącznik to 100MB.

Domyślnie

a ja polecam poczta.pl , przyjemny adres zero problemów no i od roku jak mam tam konto nie dostałem żadnego spamu dosłownie ani jednego niechcianego meila

Domyślnie

o2 to była moja pierwsza poczta, i nadal jest, bo nie mam kiedy haseł poprzenosić, a do nich muszę się dogrzebać poprzez masę spamu... Dla mnie o2 odpada zaraz za wp :P

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów