Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Tryptyk twarzy

Domyślnie Tryptyk twarzy

Zaprasza do oceny. Pozdrawiam!

1.
    2.
    3.

Domyślnie

Fajny pomysł, niezłe wykonanie, tylko obróbka hmm... średnio do mnie przemawia, MZ zbyt agresywna (szczególnie chodzi mi o potworne wręcz wyeksponowanie porów skóry, takie kratery u dziecka?)
    Traktując jak całość poprawiłbym oprócz tego jeden detal (choć być może to zamierzone) - położenie błyskotek na 1 i 2. Gdybyś umieścił je na tym samym palcu co obrączkę na 3 efekt "dryfu w czasie" byłby bardziej sugestywny.
    Pozdrawiam!
    Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX

Domyślnie

Starałem się, żeby obróbka była w miarę jednolita (fakt mam z tym problem) i być może przesadziłem. Jeżeli o pierścionki chodzi to było to w pełni zamierzone. Zmiana stanu - zmiana położenia (wraz z upływem czasu). Dzięki bardzo, pozdrawiam

Domyślnie

Fajny pomysł. Obróbka, to kwestia zamysłu. Dla mnie większą niekonsekwencją jest inne kadrowanie na pierwszym zdjęciu. Znaczy zdecydowanie węższe.
    Pozdrawiam
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Domyślnie

Czepiacie się detali.
    Ładnie i przede wszystkim pomysłem nietuzinkowy.
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Dla mnie jest wystarczająca konsekwencja, nie musi być idealnie tak samo. Pomysł dobry, wykonanie też. Szkoda, że nie mogę ich obejrzeć obok siebie, wrażenie byłoby pewnie większe.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Dzięki wszystkim, a że wygląda inaczej jak wisi w dużym formacie obok siebie to inna sprawa

Domyślnie

Bardzo ciekawe, interesujące, podoba się, wreszcie coś bez plastiku.

Domyślnie

Rozumiem , że to ta sama osoba , którą fotografowałeś w odstępach 20-letnich... ? A tak serio to bardzo fajne zdjęcia.

Domyślnie

Zakładając, że fotografowałem jakieś niecałe 40 lat przed moim poczęciem to można faktycznie przyjąć taką hipotezę że to ta sama osoba:P pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów