Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez santo Zobacz posta
    Czy na 5 to bezpańskie psy?
    Pytam, bo wszystkie wyglądają bardzo podobnie jakby były tej samej rasy.
    To jest ta sama rasa. Mam psa tej rasy w domu nawet. To jest mieszaniec wschodnioeuropejski.

Domyślnie

O, dzięki mOSAd, właśnie też kombinowałem troszkę z ilością czerni i kontrastem.

Co do tego czy to street czy nie street - nie mam zamiaru się upierać, bo jak zwał tak zwał. Jeśli nie wstrzeliłem się w kategorię, to sorki. Po prostu zależało mi na ocenie zdjęć a nie miałem lepszego pomysłu na to gdzie je umieścić.

Co do pytania o psy - tak - są bezpańskie. Jest to plaga ukraińskich miast, właśnie takie bandy psów po 10 i więcej osobników koczujących przy śmietnikach i fastfoodowych budkach. Kiedy spotykasz coś takiego w nocy i zaczyna to się oblizywać na Twój widok, to wrażenie jest dość mrożące krew w żyłach.

Pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    we wszechświecie

Domyślnie

Huhu, chyba spodobały ci się kijowskie dziewczęta, bo sporo ich na tych zdjęciach.. ;>
    A tak co do zdjęć. Najbardziej podoba mi się zdjęcia mostu (bodajże nr 4) bo jest takie przyjemne estetycznie i bardzo plastyczne.
    Podoba mi się równiez zdjęcie z psiakami, bo zakrawa o dokument. Reszta wydaje się być przypadkowa...
    Ale Kijów to generalnie taka Polska, a przynajmniej tak wyglada na twoich zdjęciach

Domyślnie

ujela mnie 5ka i 8ka.
    smutny i depresyjny klimat ale prawdziwy...
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Widzę, że i Ciebie Panie z Kijowa mocno zaintrygowały Niestety co do zdjęć to za kolegami, niewiele one pokazują. Konwersja do cz-b zrobiona na siłę. Całość mocno chaotyczna. Trzeba było już na tych paniach się skoncentrować to zdjęcia zyskałyby na spójności. A tak to ludzie, psy, samochody, mosty i budynki. Ale kto się nie przewróci to się nie nauczy. Powodzenia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów