Szukaj
O, dzięki mOSAd, właśnie też kombinowałem troszkę z ilością czerni i kontrastem.
Co do tego czy to street czy nie street - nie mam zamiaru się upierać, bo jak zwał tak zwał. Jeśli nie wstrzeliłem się w kategorię, to sorki. Po prostu zależało mi na ocenie zdjęć a nie miałem lepszego pomysłu na to gdzie je umieścić.
Co do pytania o psy - tak - są bezpańskie. Jest to plaga ukraińskich miast, właśnie takie bandy psów po 10 i więcej osobników koczujących przy śmietnikach i fastfoodowych budkach. Kiedy spotykasz coś takiego w nocy i zaczyna to się oblizywać na Twój widok, to wrażenie jest dość mrożące krew w żyłach.
Pozdrawiam
Huhu, chyba spodobały ci się kijowskie dziewczęta, bo sporo ich na tych zdjęciach.. ;>
A tak co do zdjęć. Najbardziej podoba mi się zdjęcia mostu (bodajże nr 4) bo jest takie przyjemne estetycznie i bardzo plastyczne.
Podoba mi się równiez zdjęcie z psiakami, bo zakrawa o dokument. Reszta wydaje się być przypadkowa...
Ale Kijów to generalnie taka Polska, a przynajmniej tak wyglada na twoich zdjęciach![]()
ujela mnie 5ka i 8ka.
smutny i depresyjny klimat ale prawdziwy...
Widzę, że i Ciebie Panie z Kijowa mocno zaintrygowałyNiestety co do zdjęć to za kolegami, niewiele one pokazują. Konwersja do cz-b zrobiona na siłę. Całość mocno chaotyczna. Trzeba było już na tych paniach się skoncentrować to zdjęcia zyskałyby na spójności. A tak to ludzie, psy, samochody, mosty i budynki. Ale kto się nie przewróci to się nie nauczy. Powodzenia
Skontaktuj się z nami