Close

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 83

Domyślnie Kącik komputerowy

Rozgladam sie ostatnio za biurkiem do kompa. I przegladanie netu sklonilo mnie do zapisania tego posta - pokazcie Wasze miejsca pracy/rozrywki zawezajac je do biurka lub innych rozwian na jakie wpadliscie. Kupowaliscie czy zlecaliscie zrobienie stolarzowi?

Mi juz rece opadly. Nie znalazlem nic ciekawego, co pasowaloby do nowoczesnego wnetrza, bylo w miare funkcjonalne i na dodatek najlepiej biale Trafilem kilka ciekawych sztuk ale ceny od 1.500zl w gore skutecznie mnie odstraszyly.

Ciekawi mnie jeszcze jedno - czy lepiej wam sie pracuje jak biurko ma osobna ruchoma polke na klawiature i myszke czy nie ma to dla Was znaczenia? Jakos zawsze mialem polke i chyba dzieki temu jest po prostu wiecej miejsca na biurku. Nie rozumiemk natomiast biurek, ktore maja wysowana polke ale miesci sie na niej tylko klawiatura. Malo to wygodne miec myszke poziom wyzej niz klawiature...

Domyślnie

Mojego biurka nie chcesz oglądać.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

rsz witaj w klubie... ja mam ostatnio taki syf na biurku że głowa mała... walające sie wydruki, klisze, obiektywy, karty i inne pierdoły to tutaj norma...

Domyślnie

A ja biorę lapka na kolana i siadam przed telewizorem

Domyślnie

Ja na biurku mam tyle rzeczy, że lapek już nie wchodzi i biore go na kolana i siedze na łóżku. Całkiem wygodne, później jak coś czytam czy oglądam, a nie piszę, to leżę a lapek leży obok i dopiero jest bardzo wygodnie.

Domyślnie

To ja moze dodam ze na lapka miejsce jest na stoliku przy sofie. Nie moge nic sensownego wykombinowac na PeCeta

Domyślnie

jak siły będą to jutro wstawię zdjęcie z moim kącikiem kąpotrowym
    pod łóżkiem w sypialni
    Nikon Nie sztuka zabić muchę przednią szybą,sztuka zrobić to boczną

Domyślnie

Ja mam dosyć spory stół-biurko, który sam sobie zaprojektowałem i dałem stolarzowi do zrobienia za 800zł (tylko uwaga! przynajmniej w moim przypadku musiałem dokładnie wytłumaczyć, co, jak i po co, bo stolarz był "tradycyjny" i chciał stosować jakieś swoje równie tradycyjne rozwiązania ). Ostatecznie dał radę, a ja jestem zadowolony - od dwóch lat Wrzuciłbym fotkę, ale mam bałagan straszny Co do półeczki, to nie robiłem tego, myszka i klawiatura leżą wprost na blacie, ale za to blat ma takie fajne zaokrąglenie, że można się dość mocno przysunąć i nawet spokojnie łokcie na blacie oprzeć, mając plecy wygodnie oparte na fotelu
    Ostatnio edytowane przez kkokosz ; 17-11-2010 o 20:11 Powód: dopisane dwa końcowe słowa ;)

Domyślnie

Ja mam półkę wysuwaną na klawiaturę a myszkę level wyzej, na biurku właściwym razem z resztą bajzlu. Monitor zaś stoi jeszcze jeden level wyżej..Wg mnie rozwiązanie jest normalne. Ogólnie to ja odradzam kupować puszkę, bo to tylko zajmuje miejsce, hałasuje i nie wyjedizesz z tym w trasę... Chyba, że jakiś iMac. Całe życie korzystałem ze stacjonarnych komputerów(teraz zresztą też) i uznałem, że nigdy już nie kupię takiego. To jest całkowicie zbędne urządzenie dla kogoś, kto nie jest maniakiem overclockingu, grania i takich tam pierdół.
    Na białym będziesz miał bardzo szybko ślady wydaje mi się...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-11-2010 o 20:59 Powód: pis. ("z resztą")

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów