Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Tym razem BW

Domyślnie Tym razem BW

bo tak mnie jakos naszło na obróbkę BW - pewnie zaraz znajdą się malkontenci mówiący ze dzieci powinno się pokazywac w kolorach....,ale mnie tak naszło i tyle.
    Acha tym razem nie będzie opróżniania / wypróżniania - tym razem jest kąpanie - między innymi oczywiście
    Ocencie jesli mozecie

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Bonusik jednak w kolorze

Domyślnie

Zwracają moją uwagę dość mocno wyostrzone/skontrastowane oczy i rzęsy, w 6tce chyba najbardziej wg mnie nietrafienie z głębia ostrości ( no chyba, że tak miało być), jeżeli z tak małą GO, to mz lepiej na "bliższe" oko

BW zdjęć dzieciaków nie przeszkadza mi specjalnie ale jestem skrzywiony, bo co jakiś czas oglądam swoje na papierze z tamtych lat.. i właśnie czarno białe.

Mogą być znowu protesty. Zabezpieczyłbym się i jednak poprosiłbym dziecko o upoważnienie na piśmie, do zamieszczania fotek na forum, tym bardziej kiedy na zdjęciu maluch w kąpieli będzie "puszczał bąbelki"

Sumując - jest pamiątka

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    ................ w 6tce chyba najbardziej wg mnie nietrafienie z głębia ostrości ( no chyba, że tak miało być), jeżeli z tak małą GO, to mz lepiej na "bliższe" oko...........
    dzieki.... moze i bym chciał żeby ostrosc była na blizszym oku..... ale przy tempie przemieszczania się obiektu ...... cudem jest trafienie w które kolwiek oko
    Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    2ka

Domyślnie

Dla mnie jedynie 3.
    Na 4 coś nie tak z ostrością - nie jest przypadkiem poruszone?
    Pozdrawiam
    Michał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez getos Zobacz posta
    4-ka the best
    Cytat Zamieszczone przez ChollaYi Zobacz posta
    Dla mnie jedynie 3.
    Na 4 coś nie tak z ostrością - nie jest przypadkiem poruszone?
    Dzieki Wam za odwiedziny.
    ChollaYi - raczej ostrosc jest na bluzie ponizej buzi - natomiast mina Jagody spowodowała że to zdjęcie się znalazło na forum - tak jak pisałem wczesniej mała zaczyna się szybko przemieszczac i z uchwyceniem ostrości w konkretnie chcianym punkcie jest coraz trudniej

Uprawnienia umieszczania postów