Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Domyślnie Beata studyjnie [by remiksson]

Beata znana już na forum choćby z dwóch poprzednich wstawek. Oberwało mi się wówczas, czytałem stwierdzenia, że miałem klienta (producenta odzieży ze sztucznej skóry) w nosie. Na szczęscie klient był innego zdania i zlecił mi kolejną sesję, efektem zlecenie są poniższe zdjęcia. Zapraszam więc do oglądania jak bardzo nie postarałem się tym razem I do komentowania oczywiście również

Zdjęcia wykonałem w dyskotece "Czekolada" w Poznaniu. Doświetlanie: lampa studyjna 100Ws + softbox 50x70cm.

Zapraszam również do portretowej części sesji, którą zamieściłem TUTAJ

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

i część w BW:

13.

14.

i jako bonus:

15.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Ze względu na urodę modelki wstrzymam się trochę z komentarzem, bo mogę być nieobiektywny. Jak ochłonę to może coś skrobnę
    Na szybko to "rzuca się w oczy" bardzo podobna mina modelki (ułożenie ust)...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Ze względu na urodę modelki wstrzymam się trochę z komentarzem, bo mogę być nieobiektywny. Jak ochłonę to może coś skrobnę
    Na szybko to "rzuca się w oczy" bardzo podobna mina modelki (ułożenie ust)...
    co do mimiki to masz rację, ale mieliśmy ograniczone ramy czasowe, dodatkowe ponaglenia z różnych stron, a sporo części garderoby, które musiały znaleźć się na zdjęciach. A przy tym były dwie modelki, zaleceniem było aby każda miała osobne zdjęcia. Dlatego mimika to był nasz najmniejszy problem
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Na 2a nie wyglada to naturalnie .Pozostale foty sa foremne ale te odchylenie glowy w lewo strasznie zdeformowalo modelke. Na 5b za bardzo opiete figi,a byloby ok.
    To co zamierzal powiedziec "glosno" kolega prz3mo lekko pomijam bo skojarzenia sa generalnie nie na miejscu )
    NIKON

Domyślnie

8a po co ciales w stawach?
    NIKON

Domyślnie

jak dla mnie światło pozy i mimika modelki na minus kadry również. Wazne ze klient zadowolony
    Sesja bez pomysłu i te zdjecia nie przekonały mnie abym kupił ten produkt .
    Retusz zdjęć nie dokładny światło czasami za mocne. Fryzjera chyba tez nie miałeś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafael Zobacz posta
    zdjecia nie przekonały mnie abym kupił ten produkt .
    Niezmiernie żałuję, że Cię nie przekonały. Ciekawie byś wyglądał w damskich ciuszkach ze skóry.

Cytat Zamieszczone przez imac-barnaba Zobacz posta
    8a po co ciales w stawach?
    Uważasz ze modelka ma stawy kolanowe w połowie długości ud? To gratuluję znajomości anatomii
    Chyba ze chodzi o pierwsze zdjeciu z dyptyku? Jesli tak to modelka miala wysuniętą do przodu u ugiętą lewą nogę więc staw kolanowy znajował się poniżej linii cięcia. A drugie kolano tuż powyżej lini cięcia przyjrzyj się
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-11-2010 o 10:36 Powód: proszę używać multicytatów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafael Zobacz posta
    Remi co sie denerwujesz?
    Po 1. nie denerwuję się
    Po 2. RemiK z K na końcu

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów