Mi się podoba, widać jak warsztat pomaga w tworzeniu klimatycznych zdjęć. Może trochę góry bym ciachnął. Mimo tego dla mnie bdb.
Szukaj
Mi się podoba, widać jak warsztat pomaga w tworzeniu klimatycznych zdjęć. Może trochę góry bym ciachnął. Mimo tego dla mnie bdb.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Dawłeś już taki kadr,chyba.Mnie się podoba.Lubie takie przeplatane elementy.Mam przesyt tymi sterylnymi kadrami(sam też szukam czystości wszelakiego rodzaju w kadrach-niewiedzieć czy to dobrze czy żle)Mam takie wrażenie że tak bardzo szukamy odrealnienia w tych kadrach-za plecami mając b.czesto syf,lub inne na bakier z estetyką rzeczy-gdyż poprostu się na codzień w tych ,rzeczach "babrzemy".Poprostu za dużo pracujemy a za mało przezywamy.
Dobrze za zdecydowałeś sie na umieszczenie tego budynku w kadrze.Jest charakter.
Ja bym tak nie saturował no i widać że rozjaśniałeś w okolicach budynku,by zwrócić uwagę widza zapewne,ale to są kwestie poboczne raczej.
Skontaktuj się z nami