Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Chwalipięta

Domyślnie Chwalipięta

...A co tam skoro...
    ...ucieszyla mnie ta wiadomość. Dopiero dziś sie dowiedzialem, że mało brakowalo. Cześć z Was pewnie wiedziała. Ja reaguje euforycznie i podzielam się informacją. Ciekaw jestem, który z Was zgarnął pierwsza nagrode. Odkupie za poł ceny jako sprzet używany
    Tu i tu łatwiej chwalipiętactwo moje
    Tu link do tego co prezentowałem tutaj.
    A poniżej chwalipiętactwo moje z pozdrowieniami. Dziwne ale euforycznie jestem szczesliwy

0.

Ps: Nie moge sie nadziwić mojej skromności dzisiaj
    Prosze nie komentowac.
    Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 18-10-2010 o 17:13

Domyślnie

To cieszy... gratuluje!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Gratulować! Tak w ogóle, to ta praca leży u mnie w kibelku:P Nie pamiętam, na której stronie, ale na pewno w magazynie Digital Foto Video, który sobie poczytuję na posiedzeniu
    Ostatnio edytowane przez KaeF ; 18-10-2010 o 17:24
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Mój komentarz.

Obejrzałem uważnie fotki Twoich konkurentów, w/g mnie masz dużą szansę na zwycięstwo.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Masz duże szanse bo z tego co patrzyłęm to większość to jakieś HDRy pojechane na maxa, nie wiem kto wybierał te zdjęcia..., no ale twoje git malina.

Domyślnie

Gratuluję!!!
    Ale z tego co wiem, to 6 WKF już rozstrzygnięty. Ale samo nominowanie to już wielki sukces!

Domyślnie

no gratki Tomku - trzymam kciuki
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Nie, nie, nie. To juz bylo. Ja tylko chwalipieta z gundek Mowi sie w poznanskim. W irlandii chwalipieta z limerick sie powiada dosc czesto
    Bylo. A ja na te nascie tysiecy fotek bylem tylko nominowany do nagrody. Taki sukces poza podium. I tak lepszy jak wygrany zapas herbaty na rok
    Ponioslo dlatego tlumacze. Konkurs dawno stop. Laureaci na stronie NG.

Domyślnie

Moim zdaniem powinno trafic wyzej , dziwne czasem sa te konkursy.
    Gratulacje Tomku i trzymam kciuki na nastepny raz!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów