Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Płot

Domyślnie Płot

Jeśli się Wam spodoba to przygotuję panorame w innym ujeciu oczywiście
    Najpierw jednak musze poczytac o błedach i się przygotować.

1.

Domyślnie

Tak szczerze Ci powiem i od serca, że mi w tym zdjeciu ten płot pasuje jak świni siodło Zamiast tego płota to ja bym chętnie zobaczył jakies kamolce na powierzchni, ale istenieje tez duże prawdopodobieństwo, że wogóle sie nie znam i pieprze głupoty

Domyślnie

Tak płotu pokazanego to jeszcze nie widziałem Kadr jest interesujący, a i obróbka przyzwoita
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

tam chyba polacy nadal budują, płot do nikąd i wiszący zrobili ? niezła faza musiała być i Ty taka robotę odebrałeś ? chyba razem smakowaliśćie

a sama fotka bardzo ciekawa, własnie za sprawą tego płotu

Domyślnie

No ileż można oglądać tych kamolców
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Ten plot dziwnie wyglada, ale nie wiem czy jak by go nie bylo to to zdjecie byloby ciekawe. ciezko powiedziec.
    A moze w bw?
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Domyślnie

Fajny wiszący płotek
    Podoba się bez kamyków
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Bardzo duży plus za pomysł. Dobre wrażenie robi również ta zimna kolorystyka.

Domyślnie

Płot robi wrażenie jak by był razem z odbiciem całością i do tego zawieszoną w przestrzeni, mi to pasuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Tak szczerze Ci powiem i od serca, że mi w tym zdjeciu ten płot pasuje jak świni siodło Zamiast tego płota to ja bym chętnie zobaczył jakies kamolce na powierzchni, ale istenieje tez duże prawdopodobieństwo, że wogóle sie nie znam i pieprze głupoty
    Jak zwykle masz racje
    Tylko musisz jeszcze tytuł przeczytac. To jest na samej gorze

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów