Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Płot

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Płot

Jeśli się Wam spodoba to przygotuję panorame w innym ujeciu oczywiście
    Najpierw jednak musze poczytac o błedach i się przygotować.

1.

Domyślnie

Tak szczerze Ci powiem i od serca, że mi w tym zdjeciu ten płot pasuje jak świni siodło Zamiast tego płota to ja bym chętnie zobaczył jakies kamolce na powierzchni, ale istenieje tez duże prawdopodobieństwo, że wogóle sie nie znam i pieprze głupoty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Tak szczerze Ci powiem i od serca, że mi w tym zdjeciu ten płot pasuje jak świni siodło Zamiast tego płota to ja bym chętnie zobaczył jakies kamolce na powierzchni, ale istenieje tez duże prawdopodobieństwo, że wogóle sie nie znam i pieprze głupoty
    Jak zwykle masz racje
    Tylko musisz jeszcze tytuł przeczytac. To jest na samej gorze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Jak zwykle masz racje
    Tylko musisz jeszcze tytuł przeczytac. To jest na samej gorze
    No przeczytałem, czyli mam mniemać, że płot ma tu grać pierwsze skrzypce (sądząc po tytule), jednak nie wydaje mi się on na tyle interesującym tematem, żeby podporządkowywać mu cały kadr i nawet tytuł! Płot jak płot... troche zbitego żelaza/drewna ( nie wiem z czego on tam jest zrobiony), no i tyle...
    Oczywiście, jak wspomniałem wcześniej - nie jestem artystą i nie czaje pewnych koncepcji/założeń/wizji, pisze to co myśle

Domyślnie

Tak płotu pokazanego to jeszcze nie widziałem Kadr jest interesujący, a i obróbka przyzwoita
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

tam chyba polacy nadal budują, płot do nikąd i wiszący zrobili ? niezła faza musiała być i Ty taka robotę odebrałeś ? chyba razem smakowaliśćie

a sama fotka bardzo ciekawa, własnie za sprawą tego płotu

Domyślnie

No ileż można oglądać tych kamolców
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Ten plot dziwnie wyglada, ale nie wiem czy jak by go nie bylo to to zdjecie byloby ciekawe. ciezko powiedziec.
    A moze w bw?
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Domyślnie

Bardzo duży plus za pomysł. Dobre wrażenie robi również ta zimna kolorystyka.

Domyślnie

Fajny wiszący płotek
    Podoba się bez kamyków
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów