ja pi***
dziewczyna prosi o pomoc, dla niej to może coś więcej niż głupi konkurs, może to szansa...
nie chcecie nie pomagajcie, ale sie zamknijcie za przeproszeniem, bo żal czytać wypociny państwa mądralińskich :/
Szukaj
ja pi***
dziewczyna prosi o pomoc, dla niej to może coś więcej niż głupi konkurs, może to szansa...
nie chcecie nie pomagajcie, ale sie zamknijcie za przeproszeniem, bo żal czytać wypociny państwa mądralińskich :/
dzięki , wiedziałam że można na was liczyć
tak, dziecko wezmę do pracy, nie widzę problemu.
tak, można wrócić do pracy, jakiejś pracy, którą zresztą mam od 3 tygodni, nie wiem na jak długo bo od kiedy dziecko jest w żłobku to choruje więc i tak siedzę dziś z nią w domu. zresztą 1300 brutto nie pomoze mi za bardzo w utrzymaniu nas obojga. no i chodzi o pracę marzeń, nie wiem kasandra, nie wiesz czym są marzenia?
tak, wiem że głownie exim tours na tym korzysta, reklama i foty ( niezbyt dobrej jakosci, szczerze mowiac ) jednak chyba jedna osoba sposrod uczestnikow skorzysta takze.
poprosilam o pomoc, szydercze komentarze mi niepotrzebne naprawdę, jestem wrażliwą osobą i mam dosyć powodów by czuć się źle; nie oczekuję litości, uważam że mój profil jest całkiem fajny na tle innych uczestników i mam szanse wejść do finału. to fajnie tak przez chwilę mieć nadzieję na wielką wygraną.
zagłosowałem tak jak należywszędzie pełno gwiazdek. Daj znać jak Ci poszło trzymam kciuki!
Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.
Ciekawe, jak się zbierze taką bazę adresów mailowych i darmowe zdjęcia to za ile by to można opchnąć jakiejś firmie rozsyłającej reklamy? Może to dobry pomysł na pracę marzeń?
Wydaje mi się,a nawet jestem przekonany,że tego typu wątki powinny lądować w koszu.Najlepiej z automatu żeby moderator nie miał wątpliwosci i rozterek moralnych.
To już któraś prośba o pomoc w wygraniu konkursu,zawsze jest podobna reakcja,że to jest naganne,żeby nie powiedzieć nieuczciwe.
Anno,ta wymarzona praca,jest prawdopodobnie tak samo "dęta",jak ten konkurs.
Pozdrawiam Marian
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 18-10-2010 o 22:04 Powód: orto. ("wymażona") - Maniek, coś Ty?!
Nie za bardzo rozumiem oburzenie, co do tego ze w tym watku pojawiaja sie komentarze
Przeciez to jest forum, wiec komentowanie i pisanie jest, mozna by rzec podstawa istnienia takich miejsc
Ludziska - przeczytajcie regulamin tej firmy, a później gdziekolwiek się rejestrujcie i podawajcie własne dane.
Kolejni naciągacze szukający jeleni!
Tutaj jest... podpis
Skontaktuj się z nami