Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Słońca blask

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Słońca blask

Witam

.. tak sobie do pracy jechałem i mnie oświeciło

Pozdrawiam

Domyślnie

bardzo ciekawa 1/3 zdjęcia od prawej (pion). Niestety reszta (krzaczorki) średnia..

Domyślnie

Fakt krzaczorków przydużo, ale to chyba dlatego, że lewy ma za tło ciemne zbocze. Gdyby tam było coś na czym by się wzór liści odznaczał, to byłoby super. Ale mnie się generalnie bardzo podoba i sądzę, że właśnie skadrowane jest dobrze. Po prostu obiekt nie dopisał do końca.

Tylko Nobla temu, kto wymyśli naprawdę dobry sposób na bliki.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Zrobiłbym wszystko, żeby nie pokazać tych krzaków, tam w oddali widać naprawdę to co by się chciało zobaczyć. Ilość blików, powierzchni o niczym dla mnie zdjęcie przesuwa do kategorii kosz.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie Słońca blask

Dobrze Darku ,ze mamy inne pojęcie na temat zdjęć (kadrowania i obrabiania).Bo bym musiał większość dobrych prac do kosza wyzucic

Domyślnie

Mnie się podoba..Ofc ciemnica w krzaczorach mniej....
    Super "trafiłeś".
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Dobrze Darku ,ze mamy inne pojęcie na temat zdjęć (kadrowania i obrabiania).Bo bym musiał większość dobrych prac do kosza wyzucic
    Jeśli to zdjęcie uważasz za dobre to fakt mocno się różnimy, może o koszu to źle napisałem, ale nie do wstawienia na forum jako zdjęcie gotowe. Żeby było kilka pytań o radę bym zrozumiał, ale tak to niestety...
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie Słońca blask

Cytat Zamieszczone przez darek_d

Jeśli to zdjęcie uważasz za dobre to fakt mocno się różnimy, może o koszu to źle napisałem, ale nie do wstawienia na forum jako zdjęcie gotowe. Żeby było kilka pytań o radę bym zrozumiał, ale tak to niestety...
    Masz racje .Wiec zacznij wiecej siedzieć przy swoich zdjęciach ,a mniej na forum Moze wkoncu pokarzesz mi szkole dobrego fotografowania i obrabiania zdjęć .Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Masz racje .Wiec zacznij wiecej siedzieć przy swoich zdjęciach ,a mniej na forum Moze wkoncu pokarzesz mi szkole dobrego fotografowania i obrabiania zdjęć .Pozdrawiam
    Nie rozumiem, czemu tak się zjeżyłeś. Pokazujesz zdjęcia, ja je oglądam i napisałem co sądzę, od początku widać, że krytyka Tobie nie leży, o moje zdjęcia się nie martw. Nie dziw się jak nie będziesz miał jakichkolwiek komentarzy traktując tak każdego, kto napisze, beee. Ja się cieszę jak ktoś szczerze mi napisze, staram się wyciągać wnioski, może nie zawsze mi to wychodzi, ale się staram.

Domyślnie

podoba mi się, ale krzaczków ciut za dużo po lewej.Pozdrawiam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów