Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stef Zobacz posta
    Wiesz co blue_21, nie chcę żebyś źle mnie zrozumiał,
    ale właśnie obejrzałem Twoją galerię i chyba nie powinieneś dawać rad
    na temat błyskania/nie błyskania w kościele.
    Masakrujesz wszystko błyskiem na wprost nie zostawiając nic z tła.
    Szumy są o niebo lepsze niż coś takiego.
    ps. sympatyczny set.
    Też zajrzałem w galerie blue_21 i miałem podobne zdanie ale wolałem nic nie pisać Każdy ma inne spojrzenie na TĄ chwile.
    I żeby mnie nikt zle nie zrozumiał Każdy komentarz również negatywny mile widziany zawsze daje do myślenia i wiele uczy.
    Szumy wyszły bo nie mam np.d3 ani nawet pełnej klatki a lamp w kościele sie wystrzegam jak ognia.

pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastrana Zobacz posta
    ...Szumy wyszły bo nie mam np.d3 ani nawet pełnej klatki...
    Właśnie tak mi się coś zapamiętało z jednego Twoich poprzednich wrzutów Szacuneczek za to, że potrafisz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stef Zobacz posta
    Wiesz co blue_21, nie chcę żebyś źle mnie zrozumiał,
    ale właśnie obejrzałem (...)
    Cytat Zamieszczone przez pastrana Zobacz posta
    Też zajrzałem w galerie blue_21 i miałem podobne zdanie ale wolałem nic nie pisać Każdy ma inne spojrzenie na TĄ chwile.(...)
    Panowie, i niestety muszę z Wami zgodzić. Galeria od dawna nieuaktualniana, inne szkła, inne podejście do sprawy - pokazując się z bardziej złej strony oceniałem, nie myśląc że sam zostanę oceniony na podstawie starych setów. I właśnie przy tej okazji muszę powiedzieć - macie racje.

p.s. czasami trzeba się przyznać do swoich błędów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blue_21 Zobacz posta
    Panowie, i niestety muszę z Wami zgodzić. Galeria od dawna nieuaktualniana, inne szkła, inne podejście do sprawy - pokazując się z bardziej złej strony oceniałem, nie myśląc że sam zostanę oceniony na podstawie starych setów. I właśnie przy tej okazji muszę powiedzieć - macie racje.

p.s. czasami trzeba się przyznać do swoich błędów
    Gdybym to ja znalazł się w takiej sytuacji to na chwilę obecną w Galerii widniałaby adnotacja: "Trwają prace konserwacyjne - PRZEPRASZAMY!" a od jutro zaczęłyby się pojawiać nowe foty, robione nowym sprzętem i nową techniką.

Wybacz ale ta galeria to raczej antyreklama dla Ciebie kolego

Radzę jak najszybciej wymienić zdjęcia na nowe/lepsze o ile je faktycznie posiadasz.
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Uprawnienia umieszczania postów