Szukaj
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
2,5,11,17 to moi faworyci. Czysto, fajnie i pociesza mnie, że D90 takie cuda wyciska. Tzn. fotograf
. Pozdrawiam.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
3,5,9,15,17 na pewno na DUŻE tak, nie podoba mi się zupełnie 13, reszta ok - moim skromnym zdaniem.....
..Nikon...
IMO za dużo eksperymentów z kolorem, za dużo różnorodności tonacyjnej
sporo krzywych kadrów
jedynka i szóstka do wyrzucenia
czwórka - należałoby pokazać więcej twarzy panny młodej
na dziesiątce brak panny młodej
poza tymi uwagami przyjemne w odbiorze, ale jeszcze bym Cię nie polecił![]()
fajny plener, a 19 wygrywa![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Jest różnorodnie kolorystycznie, ale rozumiem, że to też próby, eksperymenty, a nie ostateczny materiał jaki dostał klient.
Mi się bardzo podoba większość tych prób obróbki, no może poza spraną ala ORWO 18-stką.
Tekstury wciąż mnie nie przekonują, ale nie patrz na to ... ja już stary jestem, może i niereformowalny.
Ogólnie pokazałeś nam bardzo różnorodny, pozytywny i pogodny materiał. Ja jestem jak najbardziej na TAK!![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
19-ka super choć nie jestem przekonany, że akurat fisz tu był potrzebny
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
Faktycznie różnorodność kolorystyczna zupełnie niepotrzebna.
Najlepsza 10, natomiast 12 i 13 najsłabsze.
MarcinWilk
A mi się podoba wszystko :0 trzyma poziom, każdy wie że teraz trzeba eksperymentować bo zwykły plener to już się nikomu niepodoba![]()
sporo gratów
oj nie wiem czy zwykły (jeżeli wogóle można coś takiego zdefiniowaćplener może się nie podobać, jak jest świetnie skadrowany i obrobiony to wg. mnie jest czymś najlepszym co można mieć, odsyłam do fotografii Radka Radziszewskiego, którego plenery są właśnie zwykłe a tak zachwycające, piękne proste zdjęcia plenerowe świetnie skadrowane, oddające emocje i super obrobione, wcale nie trzeba kurna stawać na głiowie i prześcigać się w pomysłach, czasem taka subtelność, uczuciowość i prostota rzuca na kolana
..Nikon...
Skontaktuj się z nami