Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: mglistycznie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie mglistycznie

Wiiiitam po długiej nie obecności

Kilka zdjęć bez obróbkowych tzn. prosto z puchy.Uzywalem filtru połówkowego wiec moga byc jakies "ale"

1.

2.

3.

No to sie rozpedzilem,ale nie moglem sie powstrzymać. Wiec dodam dwa bonusiki

bonus1

bonus2

Dzięki za dotrwanie do końca i pozostawienie jakieś cennej uwagi bądź ciepłego komentarza.Pozdrawiam

Domyślnie

1 nieziemska. ale szkoda tego słońca , za dużą powierzchnię kadru zajmuje mz ...
    NIKON

Domyślnie

No i jest całkiem nieźle. Na 1-ce przydałyby się jakieś pośrednie ekspozycje coby przygasić troszkę słońce. Najbardziej podoba mi się 3-ka, ale pokazałbym więcej prawej i mniej dołu. Masz paprocha na matrycy
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Jakość zdjęć jest karygodna, na każdym pixeloza trochę czasu już upłynęło jak focisz, a powiem szczerze początek miałeś lepszy
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Jakość zdjęć jest karygodna, na każdym pixeloza trochę czasu już upłynęło jak focisz, a powiem szczerze początek miałeś lepszy
    Art 69 chyba nie oglądał uważnie Twoich pierwszych zdjęć na tym forum taczek ect. robisz wyrażne postępy, sledzę Twoje wątki ponieważ Toscania jest moim marzeniem fotograficznym i z ciekawością oglądam coraz to nowe miejscówki które pokazujesz, oczywiście to nie jest jeszcze ten poziom fotografii które zachwycają, ale jest coraz lepiej, mam na mysli kadry bo obróbki jak piszesz zero, a ta z tego materiału wyczarowałaby już bardzo ładne zdjęcia

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Zgadzam sie z Arturem. Sam mial na poczatku wiele uwag Teraz je przekazuje. A Ciebie jakos nie rozumumiem. Juz tak dlugo fotografujesz i pokazujesz zmniejszony Nef!!! Moze rob zdjecia w najmniejszym jpg i pokazuj. Bedzie lepiej. Uwierz mi Popraw, bo jak chyba G napisal, w tych nawet tak masakrycznie pokazanych ...jest potencjal do prawidlowej prezentacji. Rowniez druku.

Domyślnie

... skoro bez obróbki to pomijając aspekt techniczny, jest świetnie, .... klimatycznie, ... ale mógłbyś choć trochę popracować na kadrowaniem, .... bo warto !!!

Domyślnie mglistycznie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw
    Masz paprocha na matrycy
    Jest i to nie jeden.Niestety nie było jak wysteplowac

Domyślnie mglistycznie

Cytat Zamieszczone przez ART69
    Jest jakaś rada na pixeloze?

Trochę czasu ?? Tzn 5 miesięcy to dla Ciebie dużo ??

Domyślnie

Jak zmniejszałeś te zdjęcia, żeby zaprezentować na forum? głównie na myśli miałem obróbkę nic nie pisałem o kadrowaniu

edit: te zdjęcia mają po 50 KB!!!! coś żle ustawiłeś
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów