Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: w paprociach...

Domyślnie w paprociach...

zapraszam do oglądania
    1

2

3

Domyślnie

Bardzo fajne kadry, ale skóra chyba nieco zbyt różowa... Chociaż wyszło tak trochę bajkowo
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

etam bajkowo róż skóry wali strasznie po oczach... mi się nie podoba
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Dla mnie kolory fatalne... wali po oczach, to fakt.

Domyślnie

Zgadzam się z poprzednikami I potwierdzam Dziewczyna śliczna
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Obróbka ma swój urok, tylko wymaga oderwania się od naturalnego postrzegania barw - tonacja skóry zabarwionej różem współgra z otoczeniem przez co nie jest uciążliwa w odbiorze - pytanie tylko jak bardzo jesteśmy skłonni zaakceptować intensywność tych barw , powyższe komentarze świadczą - że trudno to zrobić, ja jestem jednak na tak co do kolorów bo sam lubię eksperymentować z barwą zdjęcia. Bardziej brakuje mi ostrości, doskwiera brak detali i czuję niedosyt ekspresji modelki, a dalej bym się czepiał obróbki oczu i tego zafarbu w nosie - w sumie fotografie z plusami i minusami - grunt że wzbudzają zainteresowanie
    D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nathaniel Zobacz posta
    Obróbka ma swój urok, tylko wymaga oderwania się od naturalnego postrzegania barw - tonacja skóry zabarwionej różem współgra z otoczeniem przez co nie jest uciążliwa w odbiorze - pytanie tylko jak bardzo jesteśmy skłonni zaakceptować intensywność tych barw , powyższe komentarze świadczą - że trudno to zrobić, ja jestem jednak na tak co do kolorów bo sam lubię eksperymentować z barwą zdjęcia. Bardziej brakuje mi ostrości, doskwiera brak detali i czuję niedosyt ekspresji modelki, a dalej bym się czepiał obróbki oczu i tego zafarbu w nosie - w sumie fotografie z plusami i minusami - grunt że wzbudzają zainteresowanie
    Tak bardzo ciekawe, ale człowiek ma swój świat. W nim żyje. Czasami jest szaro, czasami kolorowo, a róż, jak totalny chill out. czyżby Polskie myślenie?? No nie koniecznie, czysty odbiór, tak wrażenia na sucho, 1st minut.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Jak minut to co najmniej pięć, a jak 1st to minute.
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Domyślnie

Mają swój charakter. Jedno w takich kolorach wygladało by jak wyrwane z kontekstu pomiedzy innymi z właściwymi kolorami.
    Trzy jednak pasują do siebie. Uważam, że tak jak napisał nathaniel: wymaga oderwania się od naturalnego postrzegania barw
    Człowiek też nie widzi w b&w ale przez przyzwyczajenia postrzegamy taką fotografię za prawidłową.
    Co oczywiście nie tłumaczy braku ostrości i detali w jasnych partiach.
    D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568

Domyślnie

co sie stalo z kolorami na tych zdjeciach ? zrózowiły sie ?
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów