Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie cyfrowy polsat a antena od n...

Szybkie pytanie do specow, bo napewno tacy tu sa
    Po poprzednim wlascicielu mieszkania zostala mi na dachu antena od Nki z okablowaniem prowadzacym do mieszkania...
    ja chce podpisac umowe z cyfrowym polsatem i tu pytanie - czy moge wykorzystac ta antene ktora juz mam,
    bedzie toto dzialalo?

z gory dzieki za pomoc!

Domyślnie

Mozesz, obie platformy sa na tym samym satelicie, wiec nie trzeba jej przestawiac.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Będzie działało. Antena jest rzeczą uniwersalną. Jedynie telewizje kleją swoje reklamy na talerzach Sam mam Polsat na antenie cyfry
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

costi, sea21 - dzieki!
    wiedzialem ze tu dlugo nie bede czekal na odpowiedz

Domyślnie

A bo to takie forum co lubi pomagać
    Jedynie gdyby obraz się "ciął" to byś musiał sprawdzić ustawienie anteny, ale powinno być ok, bo takie rzeczy rzadko się psują. Podpinasz dekoder i oglądasz

Oszczędny w słowach Awatar kemot
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

N-ka, C+ i Polsat mają tak samo ustawione anteny, sprawdź stan kabla czy nie jest sprciały, albo przygnieciony oknem. W dekoderach jest miernik poziomu sygnału, więc po podłączeniu mozesz sprawdzić. Przemyśl też wybór platformy. Odkąd kanały Polsatu są na Cyfrze+ to nie widzę sensu brania niczego innego (w porównaniu z polsatem dużo więcej kanałów za tę samą cenę).
    Polish my lens girl oooahh polish my lens girl ohh-ahh polish my lens ...

Domyślnie

kwestia platformy przemyslana
    nie widze zadnej prewagi C+ nad polsatem, a tylko te 2 platoformy bralem pod uwage bo zona chciala miec Travel Channel
    ktory jest dostepny (bez kupowania dodatkowych pakietow) wlasnie w C+ albo Polsacie. Nie ogladam jakos duzo tv i nie mam ochoty duzo placic,
    a w polsacie bede mial abonament 39,9 i umowe na 15 miesiecy. Kolejnym plusem polsatu jest BBC Knowledge w podstawowym pakiecie i czasem TopGear bede mogl sobie obejrzec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    kwestia platformy przemyslana
    nie widze zadnej prewagi C+ nad polsatem, a tylko te 2 platoformy bralem pod uwage bo zona chciala miec Travel Channel
    ktory jest dostepny (bez kupowania dodatkowych pakietow) wlasnie w C+ albo Polsacie. Nie ogladam jakos duzo tv i nie mam ochoty duzo placic,
    a w polsacie bede mial abonament 39,9 i umowe na 15 miesiecy. Kolejnym plusem polsatu jest BBC Knowledge w podstawowym pakiecie i czasem TopGear bede mogl sobie obejrzec
    Jeśli będziesz mieć możliwość wzięcia recordera zamiast zwykłego dekodera to serdecznie polecam bez względu na wybraną platformę. Bardzo przydatna rzecz, bo oglądasz co chcesz i kiedy chcesz.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

rsz - niestety, nie daja takiej opcji przy umowie na 15 miesiecy, a na 29 miesiecy nie bardzo mam ochote sie wiazac z zadna platforma

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    rsz - niestety, nie daja takiej opcji przy umowie na 15 miesiecy, a na 29 miesiecy nie bardzo mam ochote sie wiazac z zadna platforma
    To może warto Ci to przemyśleć? Zresztą to zależy od stylu życia, ja mam mało czasu na TV, ale są naprawdę ciekawe propozycję na kanałach naukowych, zwłaszcza po 22. Czasami zgrywam to przez miesiąc, dwa, a jak mam czas to sobie spokojnie siadam oglądam i mam jeszcze możliwość przewijania debilnych reklam.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów