Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Oliwka

Domyślnie Oliwka

Z niecierpliwością czekam na wasze opinie. Z góry dziękuję.

Domyślnie

Przede wszystkim numeruj zdjęcia - łatwiej będzie komentować odnosząc się do konkretnego
    Pierwsze co mi się rzuca, to to, że zdjęcia są małe i chyba mocno skompresowane.
    1 jak dla mnie, ciut za ciemne i dziwne ucięte - za dużo dołu. Można by też oczka rozjaśnić.
    2 - drażni ten pałąk od kosza i myślę, że tło można by lepsze znaleźć. Czapka i kwiatek zlewają się (góra czapeczki chyba przepalona). Wydaje mi się, że skoro zdecydowałaś się na taki gadżet, to warto go pokazać.
    Ale to takie tam moje przemyślenia

Aha, no i to raczej do zdjęć albumowych by pasowało.
    Pozdrawiam
    Michał

Domyślnie

Skompresowane mocno pewnie dlatego, że z albumu Picasa. Postaram się to zmienić na przyszłość.
    Za krytykę dziękuję.
    Co do rozjaśniania to póki co trzymam się z dala od programów do obróbki zdjęć - najpierw muszę się nauczyć je robić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anette Zobacz posta
    Skompresowane mocno pewnie dlatego, że z albumu Picasa. Postaram się to zmienić na przyszłość.
    Ja używam imageshack i mogę polecić.

Za krytykę dziękuję.
    Oj tam od razu krytyka. Takie tam gadanie.

Co do rozjaśniania to póki co trzymam się z dala od programów do obróbki zdjęć - najpierw muszę się nauczyć je robić.
    Polecam jednak zapoznać się z podstawową obróbką. Chociażby wyostrzanie przy zmniejszaniu czy właśnie rozjaśnianie, zmiana kontrastu itp. Czasem lekka korekta suwaczkami potrafi zdziałać cuda
    Pozdrawiam
    Michał

Uprawnienia umieszczania postów