Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: One

Domyślnie One

Cala sesja u mnie na stronie jako najnowszy Topic. Do dyskusji wystawiam tylko i wylacznie to zdjecie.
    Stylizacja: Spodnica i buty - pozyczone.
    Top skomponowany z farbowanych bandazy+szycie.
    Wizaz i stylizacja - calosc wygladu zawdzieczam Kamili Wyroślak [Gda] - Lacznie z robieniem tych wszystkich bandazy i calym tym zawijaniem ;]
    Modelka: Ania Polaska [Gdy]
    Fotograf - ja... Flaki sa rysowane w ps [tablet]
    Grafika w tle - courtesy of Leo DaVinci

Domyślnie

swietna obrobka i super klimat ! Wszystko do siebie pasuje, bardzo mi sie podoba
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Jak wiecie juz wczesniej puszczalem temat "one" - teraz jest to jednak zakonczona robota.

Domyślnie

widzialem sesje, musze przyznac ze ta fotka spodobala mi sie najbardziej
    IMHO flaki zupelnie niepotrzebne, nie podobaja mi sie. to po pierwsze. Jesli bys uparl sie przy zostawieniu dziewczyny z flakami na wierzchu to je chociaz przyciemnij... To po drugie.
    Po trzecie- jelita wcale tak nie wygladaja ale to tylko moje zboczenie zwiazane ze studiowaniem na takim a nie innym kierunku, wiec w zasadzie mozna pominac

Jeszcze co do czlowieka witruwianskiego L.dV- okrag zachodzi (w zasadzie zachodzilby) naglowe moedelki- moglby byc ciut wyzej. Mozna by tez wymazac rece, zeby nie zachodzily na trojkat w tle..

To tyle mojego czepialstwa, to tylko szczegoly- malo istotne, aczkolwiek zauwazalne.
    Generalnie zdjecie BARDZO mi sie podoba.

Domyślnie

Dla mnie bomba. Podoba mi się demon w tej pani. Klimat w dychę.

adrian.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

ooo w końcu jakaś nowa jakość--> dla mnie bomba, choć możę rzeczywiście darowałbym już te flaki
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

nie mam pytan swietna praca, pozazdroscic , gratuluje
    www.adampejas.com

Domyślnie

świetna robota
    fordclubpolska.org

Domyślnie

kapitalne, teraz zdjęcie widać w całej okazałości
    .:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
    .:KORAB:.

Uprawnienia umieszczania postów