Szukaj
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
1 byłoby jednym z najlepszych zdjęć jakie ostatnio pokazałeś gdyby z człowieczka nie wyrastało drzewo. Obróbka makabryczna.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
A mnie to nie przeszkadza. Bardzo dobra i miła odskocznia od portretów Pań.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
1. Easy Rider - rewelacyjny klimat i obróbka
2. Byłoby świetne, ale trochę szkoda, że oprawki weszły w oczy...
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
wiem wiem ale nie bylo innej mozliwosci to nie pozowana fota...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
na 1 bardzo dobrze umiejscowiłeś malucha, razem z drogą fajnie prowadzi wzrok przez cale zdjęcie. Na dwójce szkoda tych oprawek, poza tym ok. Obróbka bardzo na +.
Zbędny
hanibal zawsze mnie zaskakujesz.Ale foty maja silę magnesu.Małemu czlowiekowi wyrastają z glowy włosy.Jest OK
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
mz te oprawki na lini oczu dodały sporo wyrazu do spojrzenia. bardzo się podoba.
2 jest świetna z małym ale. Mam wrażenie, że troche zbyt mocno wybieliłeś mu oczy. Teraz wyglada ciut jak Marty Feldman. Ale poza tym zdjęcie i obróbka super.
Dwójeczka bardzo mi się podoba!![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Skontaktuj się z nami