Układ rąk może i nie wskazuje jednoznacznie na stawianie się, ale znakomicie nadrabia spojrzeniemSwoją drogą rozumiem takie trzymanie ramion - lepiej tak niż potulna poza z dłońmi na zewnątrz.
Nogi zdecydowanie wskazują na niepewność modelki, jej niezdecydowanie, zawstydzenie. Tutaj nijak nie pokazują twardzielki. Inaczej nogi i kurtka przerzucona przez ramię. Ideałem byłaby nonszalancka poza i jedna bądź obie ręce w kieszeniach, ale cóż jeśli "twardzielka" nosi spódnicę2. zgoda co do nóg, widziałem to, mimo to uznałem że warto zdjęcie pokazać.
MZ wyszło idealnie. Dokładnie takie było moje skojarzenie. Czeka i czeka, a to że zimno... nawet największemu zakapiorowi może być zimno4. miało być wrażenie że czeka na samochód, taxi czy chłopaka. Widocznie nie wyszło.
Mnie się podoba.6. Przypadkowe, podoba mi się układ plam i kształtów. Nie obrażę się jeżeli nie spodoba się nikomu innemu![]()
8 i 9 średnio mi się podobają. O ile 9 jeszcze na upartego może być, to 8 wg mnie powinna wylecieć z setu.8. Średnio udane, generalnie starałem się wykorzystywać te skośne blachy...
9. Dokładnie, "twardzielka z firmy ochroniarskiej". Ręce miały to podkreślić. Dla mnie brakuje symetrii trochę.
3 i 5 mi się podobają, choć szału nie ma. Na 5 rzeczywiście razi ta krecha na ścianie i białe otarcie/odblask na łokciu.
Co do 7, to muszę przyznać, że mi się bardzo podoba. "Cnotliwa" poza i drapieżna obroża - ciekawe zestawienie.
Reasumując zdjęcia mi sie ogólnie podobają, ciekawa obróbka. MZ ze wszystkich czwórka naj.
Zdradzisz genezę powstania finalnej wersji jedynki i czwórki?
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami