Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Koń

Domyślnie Koń

Domyślnie

Spróbuj rozjaśnić a będzie całkiem fajnie
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borbet Zobacz posta
    Spróbuj rozjaśnić
    i przyciemnić tą jasną plamę w PG
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Jak dla mnie to żadna obróbka tu nie pomoże, zwykły przypadkowy i nieprzemyślany pstryk.

Domyślnie

Niestety, muszę zgodzić się z sebaokiem. Większość głowy nieostra (w tym oczy), jakiś czerwony zafarb. Ciasny kadr, przepalony LG i sam koń nieciekawy.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Dziękuje za porady. Niestety korzystam z bardzo taniego laptopa przez co wyglądają one inaczej na innych monitorach.
    Jeśli ten kadr jest nieprzemyślany, czy może ktoś mi objaśnić jak mniej więcej podejść do zdjęcia, tak aby było zrobione od przodu? Rozumiem, że zgubiłem tutaj ostrość na oczy, coś jeszcze?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    Większość głowy nieostra (w tym oczy), jakiś czerwony zafarb. Ciasny kadr, przepalony LG i sam koń nieciekawy.
    Do tej listy trzeba dodać,że zdjęcie zrobione ze zbyt małej odległości,przez co proporcje głowy są zniekształcone.Gdybyś odszedł metr dalej byłoby już lepiej,a i z ostrością(głębią) byłoby łatwiej.W takim portrecie powinna być ostra cała "twarz" włącznie z grzywką.Żeby to osiągnąć trzeba nieco przymknąć przysłonę,o ile to już zależy od warunków-trzeba ćwiczyć(i oczywiście używać trybu A lub M).
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 17-09-2010 o 01:30
    A new shit has come to light...

Uprawnienia umieszczania postów