Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Odbicie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Okresl Darkowi, czy na zmilowanie, czy uznanie?
    Nie pisalem do Ciebie Jednak rozumiem Twoje "gupawki"...
    Ja też nie pisałem do Ciebie i nie pisałem ,że głupawo,stąd nie rozumiem Twoich"gupawek" cokolwiek one znaczą..
    Tu nie ma czego tłumaczyć...popuść stringi,jakiś "czepliwy "jesteś ,ostatnio...Ja nie zamierzam OT-ek generować...Dla mnie EOT.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ja też nie pisałem do Ciebie i nie pisałem ,że głupawo,stąd nie rozumiem Twoich"gupawek" cokolwiek one znaczą..
    Tu nie ma czego tłumaczyć...popuść stringi,jakiś "czepliwy "jesteś ,ostatnio...Ja nie zamierzam OT-ek generować...Dla mnie EOT.
    Spojrz na to kogo zacytowales, podciagnij gacie, zamknij korek od flachy i zajmij sie fotografią
    Rowniez zartuje, jak mam nadzieje i Ty (Gupawo)

Domyślnie

Wiem, że wszystkim nie pasują moje fotki. Widać jak drażliwe są , dzięki wszystkim za komentarze i rady.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Wiem, że wszystkim nie pasują moje fotki. Widać jak drażliwe są , dzięki wszystkim za komentarze i rady.
    Pasuja,pasuja Darku. Takie forum. Przekazuje jedynie co widze. I nie musisz sie z tym zgadzac.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    To nie Twoje foty są drażliwe....
    One się mogą podobać,są coraz lepsze.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jestem na etapie nauki, więc każdą radę, poradę sprawdzam, przerabiam w głowie, wyciągam wnioski (nie zawsze je później wcielam w życie )co do drażliwości to co nieco wiem
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Trzeba przyznać, że pozwoliłeś sobie z tymi farbkami
    Mnie się podoba choć długo przyzwyczajałem wzrok
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Trzeba przyznać, że pozwoliłeś sobie z tymi farbkami
    Mnie się podoba choć długo przyzwyczajałem wzrok
    Barwy natury, matryca tak widziała jak to się mówi

maniak666
    Gość

Domyślnie

Bardzo się podoba. Wszystko mz jest na swoim miejscu, kadr, kolorki, technikalia. No fajne po prostu.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów