Czy ktoś posiada/używa/oglądał tą torbę?
Szukaj
Czy ktoś posiada/używa/oglądał tą torbę?
The name of the game is to fill the frame.
Hmm, torche pono odpowiem, ale tak, ja takowa posiadam![]()
Od dawna ją masz? Jak oceniasz trwałość i jakość wykonania?
The name of the game is to fill the frame.
Mam tę torbę. Wykonanie bez zarzutu, solidna i ładna ale... Jej kształt (patrząc z góry jest wąska ale głęboka) sprawił, że nie mogłem sensownie poukładać sprzętu w środku, choć długo kombinowałem z układem przegródek. Może jak ktoś ma długie obiektywy, które będą w pionie, to ta torba mu przypasuje. Koniec końców używam jej (po wyjęciu insertu fotograficznego) jako torby podróżnej z fajną kieszenią na dużego laptopa.
D90, N18-200 VR, N50 1.4, S10-20, Samyang8 i masa innych gratów
mam ją od około 2 lat, może nieco krócej. Zakupiłem ja jako drugi produkt po plecaku alpha. Torba jest dla mnie idealna. Wszystko do niej zapakuje i zawsze zostanie miejsce na piwko. Fakt, może nie jest strasznie poręczna, ale jest naprawde przestonna. Jakość wykonania bez zarzutu. Nic sie nie poodrywało, nie odpruło. Trwałość jest na 6. Dodatkową zaletą jest możliwość wyjęcia wkładu foto i dzieki zamkom, zwązić torbe do rozmiarów teczki. Przedziałna lapa jest miekki, tak wiec lap nie powonien dostać w kość. Co prawda ja nosze 12", ale jestem pewnien, ze 17" sie tam zmieści. Tą torbe traktuje bardziej jako magazyn sprzętu. Na wyjazdy (np: wakacje) zabieram ja i alphe. Cięzko mi sobie wyobrazić przeciskanie się w Krakowie po starówce z Saharą - alpha jest zdecydowanie wygodniejsza. Ale jak pisałem, Sahara jest naprawde obszerna. Bez problemu pakuje do niej bodziaka z gripem, 2 obiektywy, lampe, ladowarke, filtry i ladowarke do lapa i nikosia, dodatkowy dysk twardy i nadal jest miejsce na dodatkowe karty czy inne drobne akcesoria.
Skontaktuj się z nami