Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Podbudowany...

Domyślnie Podbudowany...

...uroczystością tonu panujęcego ostatnio w Krajobrazie,zdecydowałem że może taką "staroć" pokazę:

"Strefa zerowa chwili"

Może komuś wpadnie w oko.
    Dzięki za wizytę.

Domyślnie

Cosik mi tu brak ... jak mawiał Waluś do Pyzdry

Domyślnie

Ladny, czysty kadr z klimatem. Dalbym tylko wiecej swiatla (lekko wspomagajac nature) na pierwszy plan.
    Odbicie mocno dopelnia calosci.

Moze nie na wiecznosc, ale wpadlo mi w oko .
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Mi sie podoba tylko czemu takie małe.

Domyślnie

Sam kadr w rzeczy samej wpada w oko i to bardzo! Miejscowka znakomita, jednak zauwazalny jest brak sprzyjajacej aury do robienia (lukrowanych) zdjec. Pozwolilem sobie zobaczyc to zdjecie w innym swietle i kolorystyce i powiem szczerze, ze mozna jeszcze duzo z niego powyciagac. Wystarczy troche posiedziec. Mozna rowniez pojsc w drugim kierunku i zrobic zdjecie mroczne, chociaz nie jestem przekonany do konca czy akurat taki rodzaj przedstawienia zdjecia bedzie pasowal do kadru. Jestem niezmiernie ciakawy innych zdjec z tego miejsca. Wiec bede czujny.

Generalnie zdjecie jest na TAK: kadr i sposob spostrzegania miejsca. natomiast na (male) NIE: sposob obrobki (lub tez calkowity jej brak).

Domyślnie

Zdjecie ma dla mnie taki delikatny senny, nawet lekko przytlaczajacy klimacik...no spoko jest.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Zdjecie ma dla mnie taki delikatny senny, nawet lekko przytlaczajacy klimacik...no spoko jest.
    Odbieram podobnie jak Krzysztof .

Domyślnie

kadr jest dobry, ale obróbkę przydałoby się dopieścić...

Domyślnie

Urokliwe zdjęcie,delikatnie rozmyte odbicie dodaje smaczku.

Domyślnie

jest ładnie, subtelnie, niczego bym nie zmieniał

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów