Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Slea Head...

Domyślnie

Oj nabiłeś tej piany, Panie Janie, nabiłeś .
    Świetne miejsce, pewnie jeszcze wiele takich nam tu pokażesz. Po takich wojażach .
    Co do zdjęć, bardzo podoba mi się zestawienie groźnych, ostrych skał i dynamicznie pokazanego morza.
    Choć nie ukrywam, że wersje zmemłaną też chętnie bym zobaczył . No ale jak założyć memładło na ten wypukły słoik .
    Z kadrów najbardziej mi do gustu przypadł nr 1. W pioniku wolałbym więcej góry kosztem dołu .
    Zazdroszczę wypadu .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Oj nabiłeś tej piany, Panie Janie, nabiłeś .
    Świetne miejsce, pewnie jeszcze wiele takich nam tu pokażesz. Po takich wojażach .
    Co do zdjęć, bardzo podoba mi się zestawienie groźnych, ostrych skał i dynamicznie pokazanego morza.
    Choć nie ukrywam, że wersje zmemłaną też chętnie bym zobaczył . No ale jak założyć memładło na ten wypukły słoik .
    Z kadrów najbardziej mi do gustu przypadł nr 1. W pioniku wolałbym więcej góry kosztem dołu .
    Zazdroszczę wypadu .
    Marcinie T - te fale maja taką wysokość jednak brak skali porównawczej nie pozwala ich sugestywnie pokazać, najlepiej byłoby na ich tle umieścić postać, nie pomyślałem o tym

PABLOOKU odnośnie wypadu przyznaje że jest czego zazdrościć, miejsca surowe i piękne nawet tylko zwiedzjąc warto, memłane z tego miejsca będzie miał Greg, zapewne pokaże

Domyślnie

Miejsce piękne ...kadry udane ,wybiorę sobie jedynkę i czwórkę .

Domyślnie

Powiem Ci, ze z ciekawoscia wszedlem do tego watku... bo w koncu dotarles w to miejsce i ciekaw bylem jak Ty je zobaczysz i uwiecznisz...
    I musze przyznac, ze bardzo ciekawie to wyglada... Jakosc, obrobka ... bomba

PS. Czekam na nastepne
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Poprawnie.... i tyle

Domyślnie

Nie masz odrobine slabszej ekspozycji? "Piana" by wtedy nabrala przestrzennosci.
    Ogolnie sympatycznie jest.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Kompozycyjnie wybieram 2jkę.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów