Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Amina cz.2

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Amina cz.2

postanowilem pokazac jeszcze kilka zdjec z tej serii moze kilka przypadnie do gustu.

przypominam link do filmu:
    http://www.youtube.com/watch?v=OFu9gclEG5g

przy okazji film promo
    http://www.youtube.com/watch?v=eJt8aHUsKgY polowa roku 2010

ok zdjecia:

1a.

2a.

3a. cieplejsza wersja zdjecia z pierwszego setu:

4a.

5a.

CZB

6b.

7b.

8b.

9b.

i znane juz foto w CZB
    10b.

bonusy bonusowe

www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

mi sie podoba tylko ostatnie
    w tym zdjeciu czuje , ze to zyjaca dziewczyna a nie sztucznie ustawiany manekin
    tak trzymaj i bedzie rewelacja

Domyślnie

cholera ciezko by powiedziec ze na reszcie zdjec jest manekin...
    ostatnie to kompletna improwizacja...
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Oszczędny w słowach Awatar kataśka
    Miasto
    okolica Poznania

Domyślnie

6b i ostatnie.
    Ale improwizacja najlepsza.
    Nikon i kilka szkiełek...

Domyślnie

mi się podobają 3a - dla mnie wygląda jak by portret był wykonany gdzieś daleko w Indiach przypadkowo spotkanej dziewczynie. mi rusza wyobraźnią więc jest super
    4a - fajnie zagrały kolory
    ostatnie - bardzo udana improwizacja

a nie podoba mi się 2a - odblaski w oczach mina i mocno pokazane zęby razem DLA MNIE robią kiepskie wrażenie ...

wiesz... od Ciebie chyba każdy wymaga naprawdę świetnych zdjęć więc - reszta po prostu poprawna ale bez rewelacji.
    pzdr.
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tworas Zobacz posta
    m

wiesz... od Ciebie chyba każdy wymaga naprawdę świetnych zdjęć więc - reszta po prostu poprawna ale bez rewelacji.
    pzdr.
    niestety nie wiem dlaczego cały czas słysze ze gnioty ze to ze tamto...
    staram sie i juz przygotowuje na przyszły sezon

Domyślnie

Im lepszy masz sprzęt, im lepsze robisz zdjęcia, im lepiej radzisz sobie z obróbką tym wyżej stawiają Ci poprzeczkę gdyby te zdjęcia wstawił nowicjusz to usłyszałby same ochy i achy. Mnie się podoba 2a, już wcześniej oglądając film zwróciłam uwagę na to zdjęcie. Ma przyjemną kolorystykę, fajne zestawienie zieleni, brązu i czerni. Bonusy bonusowe także podobają się, jedynie szkoda troszkę, że na pierwszym bonusie jest pełno małych włosków na buzi...przeszkadza to trochę w odbiorze tego portretu. 3a i 10b są bardzo przyjemne, takie tajemnicze i dziewczęce, zwrok skupia się na pięknych oczach modelki.

Domyślnie

bonusiki super

Domyślnie

Trochę lepiej. 2 fajne, 3 lepsze w takiej tonacji, 6 całkiem OK.
    Z modelki nie wyciągnąłeś wszystkiego. Na wszystkich zdjęciach widać sztywość, brakuje lekkości. Wyróżnia się ostatni bonus.
    W secie są same ciasne kadry, trochę to monotonne, żaden nie zatrzymuje na dłużej.
    Tak jak koledzy napisali, zdjęcia całkiem OK, ale Ciebie stać na dużo więcej. Poprzedni set z Ciara na przykład był dużo lepszy.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trezrrr Zobacz posta
    Z modelki nie wyciągnąłeś wszystkiego. Na wszystkich zdjęciach widać sztywość, brakuje lekkości. Wyróżnia się ostatni bonus.
    W secie są same ciasne kadry, trochę to monotonne, żaden nie zatrzymuje na dłużej.
    wiem ze nie wyciagnalem wszystkiego
    bedzie druga sesja juz sie modelka umowila.

co do waskich kadrow, poprostu nie potrafie sciagnac 70-200
    powalczymy z szerszym szkłem nastepnym razem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów