Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Lwica

Domyślnie Replika 2

"...ale tracę cierpliwość przedzierając się przez dziesiątki gniotów zanim zobaczę ciekawą fotkę"

Przyjmuję krytykę, ale nie przyjmuję tonu.
    Czy za Tobą stoi Steven Seagal, przykłada Ci spluwę do głowy i mówi: "Będziesz, gnoju, oglądał te gnioty na forum Nikona bo inaczej ci łeb rozwalę!" ?

To jest forum w większości dla amatorów. Zdjęcia zawodowe znajdują się na stronach National Geographic itp.

Ale jednym mnie zaskoczyłeś: "AF trafił w roślinki przed kotem".
    Nie miałem pojęcia, że mój Nikon FM2 ma autofocus, a mam go od ponad 15 lat! .

Pozdrawiam noworocznie,

Paweł
    Fiat Lux

Domyślnie

czyzby kolejny profesjonalista.... zaprezentuj cos swojego kolego... Pozdrawiam wszystkich co mają autofocusa
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

PasKal, ton faktycznie niezbyt trafiony, przepraszam. Lubię pooglądać dobre foto i jeszcze niedawno na tym forum nie było właściwie innych, od kiedy dSLR trafił pod strzechy jakość pokazywanych prac spadła dramatycznie. Twoje zdjęcie nie jest najgorszym z tych które tu można zobaczyć, poprostu przy nim nie dałem już rady szukać dalej ...
    Również pozdrawiam i życzę nieziemskich fotek w nowym roku

thor88, nie przeczytałeś uważnie moich postów bo: po pierwsze mój podpis mówi "początkujący amator" a po drugie napisałem że nie pokażę tu zdjęcia z którego nie będę całkowicie zadowolony.

To ja już więcej tutaj nie śmiecę.
    początkujący amator

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów