Dziś chciałabym pokazać Wam ostatnio zrobione zdjęcie z dwoma sympatycznymi dziewczynkami w roli głównej + stary przedwojenny wózek) Jak zawsze- liczę na Wasze oceny))
Szukaj
Dziś chciałabym pokazać Wam ostatnio zrobione zdjęcie z dwoma sympatycznymi dziewczynkami w roli głównej + stary przedwojenny wózek) Jak zawsze- liczę na Wasze oceny))
powiem tylko tyle - super![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Dla mnie ok, ale zrobilbym cos z tlem tz.wygladzilbym czy jak kto woli rozmylBo nie podoba mi sie ta struktura tla "chinskiego" polipropylenowego (oczywiscie bez urazy). Dlatego ja osobiscie uzywam tel kartonowych (Savage, Colorama). Ale jesli chodzi o kadr to jest super
![]()
Dzięki za opinię- mi osobiście też nie bardzo "leży" to tło- ale oczywiście musi leżeć ze względu na finansową stronę. Jak tylko będzie mnie stać- na pewno będę używała kartonowych) Poza tym te "chińskie" nie są najgorsze, jak w miarę daleko od tła stanie model - gubią wtedy w GO swoją strukturę i wygląda to całkiem do rzeczy. Niestety w tym konkretnym wypadku o odsuwaniu modeli od tła nie było mowy
) Poza tym jakoś mi ta faktura tła pasuje do tego konkretnego zdjęcia- ale oczywiście szanuję Twoje zdanie- co człowiek, to gust
) Pozdrawiam
TOMEK K- dziękuję)
Zajefajne![]()
Bardzo fajne zdjecie...a wozek czad![]()
Świetna fota. Co do tła to wg mnie jak najbardziej pasuje do stylizacji. Gładkie tło mogłoby nie oddać klimatu. Trochę ta winieta dziwna - od góry jest a od dołu nieAle to już czepialstwo.
Pozdrawiam
Michał
Skontaktuj się z nami