Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: k a t j a

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie k a t j a

1.

modelka: Kasia Polak
    stylizacja & wizaż: coctailART

PS. świeżutkie z przed kilku godzin

Domyślnie

Rewelacja. Ciuchy bajkowe.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

1 lepsza...

jakby to ona bawiła sie palnikiem albo przynajmniej jakiś przystojny wysportowany a nie ciapa taka ciepłe kluchy w niewiadomo czym na sobie... sorry ale zgrzyt jest wielki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    jakby to ona bawiła sie palnikiem albo przynajmniej jakiś przystojny wysportowany a nie ciapa taka ciepłe kluchy w niewiadomo czym na sobie... sorry ale zgrzyt jest wielki...
    o to mi chodziło w tym akurat konkretnym shocie żeby wmontować się w naturalne środowisko pracy z realnymi pracownikami, którzy pracowali w tym w czym pracowali i nie przeszkadzali sobie w tym, że gdzieś tam wstawiłem modelkę. fota bez żadnej reżyserki i tak miało być

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saer Zobacz posta
    o to mi chodziło w tym akurat konkretnym shocie żeby wmontować się w naturalne środowisko pracy z realnymi pracownikami, którzy pracowali w tym w czym pracowali i nie przeszkadzali sobie w tym, że gdzieś tam wstawiłem modelkę. fota bez żadnej reżyserki i tak miało być

Bez przesady,poco ta ideologia.Jest KONTRAST,normalny facet a nie jakis wysztafirowany model.Tak jest b.fajnie.Tło dla modelki okejowe
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

sorry ale dla mnie to nie gra... połączenie domuskanej stylizacji z obszarpańcem z zatłuszczonymi włosami...

Oszczędny w słowach Awatar venomer
    Miasto
    Bydgoszcz/Warszawa/Gdańsk

Domyślnie

Cii! Technicznie wymuskane... na 2 żywca zamieniłbym na jakąś coca colę, do tego wielbłąd i dziwna figura modelki. Oj oj!
    Podpis niezgodny z regulaminem - komercja

Domyślnie

Ja bym zgrał tego papierosa na pierwszej fotce z tym palnikiem na drugiej i byłoby git

Domyślnie

Ładnie wyszło. Gratulacje!
    Tutaj jest... podpis

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów