gdyby jeszcze pola af byłby mniejsze rozmiarowo i było ich nieco więcej było by super
Szukaj
gdyby jeszcze pola af byłby mniejsze rozmiarowo i było ich nieco więcej było by super
Ja do dzisiaj używam mojego D40 na spacerach z przyjaciółmi, kiedy to nie chce mi się targać D90. Jedyne co mi w nim przeszkadza, choć to zapewne z powodu przyzwyczajenia do D90 to wolniejsza reakcja na spust migawki i mniej klatek na sekundę. Ale do zastosowań, do których go używam zdecydowanie mi wystarcza. Choć niewątpliwie, jeżeli autorowi wątku brakuje śrubokręta, warto zastanowić się nad przesiadką na body z nim - czyli na D50.
Ja bym się nie bawił w zmianę jednego staruszka na drugiego, świat idzie do przodu. Poczekałbym jeszcze, dozbierał i jakby co to zakupił coś porządniejszego - co faktycznie dało by mi odczuć różnicę.
Powyższa wypowiedź to moją opinia w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani dziś ani w dniach następnych. Zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Oczywiscie d50.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A ja bym nie zmienial, tylko dokupil do tego co masz D50 jako druga puche![]()
D90 + słoik po Kieleckim
Witam.
Szanowni Państwo mam do Was jeszcze jedno pytanie czy D50 będzie współpracowała z kardami SDHC, czy tylko samo SD.
Pozdrawiam
Tylko SD i to max 2 GB o ile mnie pamięć nie myli.
Ale jest i dobra wiadomość - z D50 współpracują poprzez adapter najtańsze karty microSD do telefonów - że są wolniejsze można odczuć jedynie podczas długich zdjęć seryjnych![]()
Witam. Na kartę SD 2GB w D50 wchodzi około 260 plików RAW, lub 550 plików w opcji full JPG. Co do ostrzenia,to z obiektywami z AF-S ( własny napęd) ostrzy szybciej i ciszej.
Nikon D70s, Nikon D200, Nikkor AF-S 18-70, Nikkor 50 1,8/D, SB-400.
Skontaktuj się z nami