Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18
    Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Ladniutko. Fakt, ze gdzies z wrzesniem sie kojarzy. Troche brazowych, czerwonych lisci na drzewie i moze dlatego. Tez bym tego za poranek nie uznal. Niemniej bardzo ladny kadr.
    PS. Mieszkasz w jakims dworku? Chcialbym miec taki widok z okna

Domyślnie

Dobrze jest, mgliście i wilgotno.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blase.g Zobacz posta
    Ladniutko. Fakt, ze gdzies z wrzesniem sie kojarzy. Troche brazowych, czerwonych lisci na drzewie i moze dlatego. Tez bym tego za poranek nie uznal. Niemniej bardzo ladny kadr.
    PS. Mieszkasz w jakims dworku? Chcialbym miec taki widok z okna
    No jest juz nieco czerwonych lisci na drzewach, w Irlandii wiosna przychodzi o miesiac wczesniej i jesien tak samo No moze nie do konca tak jest ale cos w tym stylu
    A mieszkam w calkiem nowoczesnym mieszkaniu tyle ze moje okna wychodza na piekny park

Domyślnie

Ładnie jest, nic bym nie zmieniał, a następnym razem jak zobaczysz mgłe choćby i o 4 rano to poprosze o cynk jesli to nie problem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Ładnie jest, nic bym nie zmieniał, a następnym razem jak zobaczysz mgłe choćby i o 4 rano to poprosze o cynk jesli to nie problem...
    Wczoraj zbierala sie od trzeciej w nocy, ale rano jak wracalem do domu to bylem tak zmeczony ze postanowilem odpuscic Ale moge Tobie napisac nastepnym razem
    Aaaaa ja spodziewal bym sie nad ranem.....bylo goraco a teraz robi sie zimno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wczoraj zbierala sie od trzeciej w nocy, ale rano jak wracalem do domu to bylem tak zmeczony ze postanowilem odpuscic Ale moge Tobie napisac nastepnym razem
    Aaaaa ja spodziewal bym sie nad ranem.....bylo goraco a teraz robi sie zimno
    No jak bedziesz kiedy w pracy i zobaczysz w nocy zbierajaca sie mgle to pusc jakiegos smsa, bede wdzieczny. A dzis na mgle nie czekam, bo plany jakies juz sa.

Domyślnie

Moim zdaniem jest OK. Gdyby dalszy plan był szerzej otwarty widać byłoby więcej mgły i to dodałoby więcej klimatu rannego. Nie mniej trudno, żebyś po gzymsie wędrował i wyszukiwał lepszego miejsca . Co ciekawe mimo skromnego tematu zdjęcie bardzo podoba mi się pod względem kompozycji - pewnie przez interesującą geometrię.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    To ze monitor Ciebie myli to juz wiemy
    wiem co chcesz przez to powiedzieć ... Dzięki za uzmysłowienie mi tego.A monitor faktycznie był źle ustawiony.

Żegnam Ozięble

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów