Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Kolejna Ania

Domyślnie Kolejna Ania

Jak wam sie to widzi?

Domyślnie

z prawej trochę ciasno, paznokcie mogłyby być pomalowane na niebiesko lub przynajmniej odcień niebieskiego...poza tym super
    ~"~

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Bardzo ładna obróbka czego użyłeś, ja próbuję się nauczyć repoglamour, ale nie wiem na czym mam bazować może jakaś podpowiedź.
    D300/ S10-20 f4-5.6 / N50 f1,8D/ / S50-150 f2.8/ Samciag 8 f3.5/ N35 f2/SB-900/ LowerPro

Domyślnie

dzieki za komentarze. Niczego szczegolnego nie zywalem. Photoshop, healing brush, troche D&B, maski.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    polskie południe ;)

Domyślnie

zdjęcia jednej jak i drugiej Ani mi się podobają, ale GDZIE TU JEST GLAMOUR??? To, proszę Pana, jest kategoria portret...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez morning_dew Zobacz posta
    zdjęcia jednej jak i drugiej Ani mi się podobają, ale GDZIE TU JEST GLAMOUR??? To, proszę Pana, jest kategoria portret...
    a moglbys mi szczegolowo opisac glamour? Bo moze ja sie nie znam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BartekIgnasiak Zobacz posta
    Zdjęcie ładne, ale jest to portret jak w mordę strzelił. Glam do niezwykła dbałość o szczegóły. Niewyrównane brwi, kosmyki włosów, cienie od palców, czy nitki z ubrań mogą być dostatecznym powodem nie przejścia do publikacji. W Glam korzysta się z odpowiedniej pozy, kosmetyków i oświetlenia aby stworzyć wrażenie nadzwyczajnej atrakcyjności. Historia to kalendarze i magazyny dla mężczyzn.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Bardzo mi się podoba, poza różowymi paznokciami, którym zmieniłbym kolor

Oszczędny w słowach
    Miasto
    polskie południe ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BartekIgnasiak Zobacz posta
    mogłabym

Glamour epatuje kobiecością - to styl luksusu, perfekcja, czystość, dopracowany look. Glamour nosi klasę gwiazd Hollywoodu na gali Oskarów. Glamour to styl życia pełen przepychu i cennych gadżetów - wszelakie reklamy biżuterii, luksusowych dóbr. Z założenia podpina się pod to portrety typu beauty, gdzie liczy się nieskazitelna uroda (zero zmarszczek, pryszczy, znamion, blizn - o rysach może nie będziemy dyskutować), perfekcyjny (często awangardowy) makijaż - to samo fryzura i sterylne otoczenie (co jest niemalże równoznaczne ze studio)
    Ostatnio edytowane przez morning_dew ; 12-08-2010 o 17:55

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów