Jak wam sie to widzi?
Szukaj
Jak wam sie to widzi?
Bardzo ładnie, super kolorki.
z prawej trochę ciasno, paznokcie mogłyby być pomalowane na niebiesko lub przynajmniej odcień niebieskiego...poza tym super
~"~
Bardzo ładna obróbka czego użyłeś, ja próbuję się nauczyć repoglamour, ale nie wiem na czym mam bazować może jakaś podpowiedź.
D300/ S10-20 f4-5.6 / N50 f1,8D/ / S50-150 f2.8/ Samciag 8 f3.5/ N35 f2/SB-900/ LowerPro
dzieki za komentarze. Niczego szczegolnego nie zywalem. Photoshop, healing brush, troche D&B, maski.
zdjęcia jednej jak i drugiej Ani mi się podobają, ale GDZIE TU JEST GLAMOUR??? To, proszę Pana, jest kategoria portret...
Zdjęcie ładne, ale jest to portret jak w mordę strzelił. Glam do niezwykła dbałość o szczegóły. Niewyrównane brwi, kosmyki włosów, cienie od palców, czy nitki z ubrań mogą być dostatecznym powodem nie przejścia do publikacji. W Glam korzysta się z odpowiedniej pozy, kosmetyków i oświetlenia aby stworzyć wrażenie nadzwyczajnej atrakcyjności. Historia to kalendarze i magazyny dla mężczyzn.
Pozdrawiam
Janusz
Bardzo mi się podoba, poza różowymi paznokciami, którym zmieniłbym kolor![]()
mogłabym
Glamour epatuje kobiecością - to styl luksusu, perfekcja, czystość, dopracowany look. Glamour nosi klasę gwiazd Hollywoodu na gali Oskarów. Glamour to styl życia pełen przepychu i cennych gadżetów - wszelakie reklamy biżuterii, luksusowych dóbr. Z założenia podpina się pod to portrety typu beauty, gdzie liczy się nieskazitelna uroda (zero zmarszczek, pryszczy, znamion, blizn - o rysach może nie będziemy dyskutować), perfekcyjny (często awangardowy) makijaż - to samo fryzura i sterylne otoczenie (co jest niemalże równoznaczne ze studio)
Ostatnio edytowane przez morning_dew ; 12-08-2010 o 17:55
Skontaktuj się z nami