Szukaj
mi zadno neistety nie podeszlo ... szczegolnie kolorystycznie odcien skóry tragiczny
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Wstawiając dwa zdjęcia tej samej modelki z tej samej sesji powinieneś zadbać aby na obu miała... ten sam kolor skóry
Co do kompozycji:
1) dziwna poza, zupełnie nienaturalna i niezbyt rozumiem co wyraża
2) w pierwszej chwili myślałem, że modelka leży na plecach i wtedy ta poza miałaby sens, ale później zdałem sobie sprawę, że jednak stoi oparta o ścianę.
Jak na pierwszy raz to nie jest tragicznie... widziałem już dzisiaj gorsze portrety na tym forumchoć muszę przyznać, że widziałem też przed chwilą wiele o wiele lepszych. Pracuj nad techniką i kompozycją, a będziesz widział efekty.
"Your first 10,000 photographs are your worst".
Dzięki chłopaki za poświęcony czas. Kolorystykę zauważyłem jak przeniosłem kompa do innego pokoju. U siebie mam pomarańczowe ściany i pewnie to mnie zmyliło, choc wczesniej nie miałem problemów z barwą.
Ehh z tym pierwszym razem to niestety nie do końca tak. Portrety robię już dość długo, tylko ostatnio jakoś mam blokadę na kreatywności i po prostu nie idzie;/
Skontaktuj się z nami