krytyczne komentarze mile widziane
Szukaj
krytyczne komentarze mile widziane
a mi się widzi
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Jest OK, ale ja bym pokombinowal z obrobka, mozna by bardziej dramatyczna, podkreslilaby wtedy rezygnacje tego czlowieka.
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
a z czego mianowicie ten człowiek rezygnuje ?
Moim zdaniem po prostu przysypia. bez zadnej ideologii.
A zdjecie jest banalne i nie niesie zadnej interesującej tresci.
I'm not always right, but I'm never wrong...
To smutne, że każdy kto zaczyna swoją przygodę z fotografią bierze na warsztat wszystkich biedaków i żebraków w swojej okolicy.
Jakby innych tematów do fotografowania nie było.
Ech... rozumiem, że chcemy wszyscy pokazać dramat naszego społeczeństwa, ale... tak po prostu zrobiło mi się przykro patrząc na to zdjęcie i wasze komentarze, podczas gdy główny bohater zdjęcia naprawdę ma trudne życie.
heh.
NIKON
MÓJ FOTOBLOG
A tak przy okazji, czy kolega autor miał zgodę na upublicznianie wizerunku?
Pytam zupełnie z ciekawości, jak jest przy tego typu fotografii.
D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900
Lechupe tak jakos na pierwszy rzut oka mi sie wydawalo. I zawsze rezygnacja to lepiej brzmi niz przysypianie![]()
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
myślę że nie każdy, moje zdjęcia to głównie przyroda, temat zdjęcia zobaczyłem przechodząc jedną z krakowskich uliczek, jak to już zresztą zauważył BSKraków
zgadzam się, że bohater ma trudne życie, ale czy to oznacza, że nie mogłem zrobić tego zdjęcia? pytam jak najbardziej poważnie gdyż ten temat fotografii jest dla mnie zupełnie nowy.
przyłączam się do pytania bo sam jestem ciekaw jak to jest przy takich zdjęciach
dzięki za komentarze
ja mysle, ze ty wlasnie nie wiesz jakie on ma życie. gdybys wiedział/znał bohatera to byc może miałbys materiał na dobry reportaż
przy zdjeciach jest normalnie, ale przy publikacji niepozowanego zdjecia bez zgody modela, naruszasz prawo autorskie.przyłączam się do pytania bo sam jestem ciekaw jak to jest przy takich zdjęciach
Gośc moze cie pozwać i dostaniesz 25 lat ciężkich róbót w serwisie Nikona
I'm not always right, but I'm never wrong...
Skontaktuj się z nami