Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Karolina

Domyślnie

allllleeeeeeeeeeeeeeee nogi na 5
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Ładna sesja, ładna modelka, ładne zdjęcia.

Oszczędny w słowach Awatar jungli
    Miasto
    Wolne Miasto Gdansk

Domyślnie

Wyrzuc wszystkie - zostaw 8, po prostu inne nie pasuja i ziona nuda, a tak masz jedno fajne komercyjne foto.
    Member of ABCDEFG POLSKA.

Domyślnie

Wyrzuc wszystkie - zostaw 8, po prostu inne nie pasuja i ziona nuda
    Mi też się najbardziej podoba 8! Tylko nie chcę pochopnie jakichś wniosków wyciągać, ale 8 powstało spontanicznie po oficjalnej sesji, w pubie po kilu %% tak, że już zacząłem lekko inaczej postrzegać rzeczywistość
    www.foto-mm.pl http://3dpanorama.pl
    Nikony, szkła, lampki 2

Domyślnie

8 - mistrzostwo świata!
    gg#1658333
    Stopka niezgodna z regulaminem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marius_m Zobacz posta
    Mi też się najbardziej podoba 8! Tylko nie chcę pochopnie jakichś wniosków wyciągać, ale 8 powstało spontanicznie po oficjalnej sesji, w pubie po kilu %% tak, że już zacząłem lekko inaczej postrzegać rzeczywistość
    Nie chcę Cię namawiać do alkoholizmu, ale to wyszło najlepiej ze wszystkich.... Coś jest w tych promilach.

Domyślnie

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO kurde! teraz dopiero zona mi pokazala, ze modelka to Karolina ze szkolnej lawy mojej Oli. A ja tyle razy tu zagladalem i nie poznalem...

a co do zdjec to wybieram numer 8
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

teraz dopiero zona mi pokazala, ze modelka to Karolina ze szkolnej lawy mojej Oli
    No i jaki ten świat mały Swoją drogą to chyba też powód do zadowolenia dla moderatorów forum, że całe rodzinki śledzą co tam nowego Ja Karolinę znam od niedawna, ale jak ją poznałem to wpadła mi w obiektyw i zaproponowałem niezobowiązującą sesję , której to fragmentem się podzieliłem. Może w przyszłości będzie jeszcze jakaś sesja ( jak tylko nabiorę chwilę wolnego czasu, co się szybko nie zapowiada )
    www.foto-mm.pl http://3dpanorama.pl
    Nikony, szkła, lampki 2

Domyślnie

Ostatnie wyrzuca z butów, pięknie dobrały się kolorki, strój i fryzura normalnie jak kobiece wcielenie diabła Jeszcze jedno skojarzenie: flamenco. Niesamowity klimat. Pozostałe średnie, to co przyciąga to walory modelki

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów