allllleeeeeeeeeeeeeeee nogi na 5![]()
Szukaj
allllleeeeeeeeeeeeeeee nogi na 5![]()
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Ładna sesja, ładna modelka, ładne zdjęcia.
Wyrzuc wszystkie - zostaw 8, po prostu inne nie pasuja i ziona nuda, a tak masz jedno fajne komercyjne foto.
Member of ABCDEFG POLSKA.
Mi też się najbardziej podoba 8! Tylko nie chcę pochopnie jakichś wniosków wyciągać, ale 8 powstało spontanicznie po oficjalnej sesji, w pubie po kilu %%Wyrzuc wszystkie - zostaw 8, po prostu inne nie pasuja i ziona nudatak, że już zacząłem lekko inaczej postrzegać rzeczywistość
![]()
8 - mistrzostwo świata!
gg#1658333
Stopka niezgodna z regulaminem
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO kurde! teraz dopiero zona mi pokazala, ze modelka to Karolina ze szkolnej lawy mojej Oli. A ja tyle razy tu zagladalem i nie poznalem...
a co do zdjec to wybieram numer 8
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
No i jaki ten świat małyteraz dopiero zona mi pokazala, ze modelka to Karolina ze szkolnej lawy mojej OliSwoją drogą to chyba też powód do zadowolenia dla moderatorów forum, że całe rodzinki śledzą co tam nowego
Ja Karolinę znam od niedawna, ale jak ją poznałem to wpadła mi w obiektyw i zaproponowałem niezobowiązującą sesję
, której to fragmentem się podzieliłem. Może w przyszłości będzie jeszcze jakaś sesja ( jak tylko nabiorę chwilę wolnego czasu, co się szybko nie zapowiada )
Ostatnie wyrzuca z butów, pięknie dobrały się kolorki, strój i fryzura normalnie jak kobiece wcielenie diabłaJeszcze jedno skojarzenie: flamenco. Niesamowity klimat. Pozostałe średnie, to co przyciąga to walory modelki
![]()
Skontaktuj się z nami