Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Profile D2X w D700

Przewijają się wypowiedzi o genialności profili z D2X. Pomimo poszukiwań nie znalazłem wyraźnych zalet i konkretnych przykładów ich wykorzystania. Gdyby ktoś doświadczony i uprzejmy wyłożył "kawę na ławę" byłbym wielce zobowiązany.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Custom profil (zwłaszcza o tak bajecznej nazwie jak D2x) brzmi zdecydowanie i wielekroć bardziej profi, niż prostackie powiedzenie 'robię w RAWach' (i potem sobie profiluję jak mi się podoba).

To chyba główna zaleta.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Tu nie chodzi o genialność, tylko o to, że są osoby, którym kolorystyka tego profilu odpowiada. Używam takowego, a dokładniej D2X mode2. Po prostu pasują mi kolory z niego i tyle. Nie wiem nad czym tu dumać...

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Custom profil (zwłaszcza o tak bajecznej nazwie jak D2x) brzmi zdecydowanie i wielekroć bardziej profi, niż prostackie powiedzenie 'robię w RAWach' (i potem sobie profiluję jak mi się podoba).

To chyba główna zaleta.
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 06-08-2010 o 01:31

Domyślnie

To już trochę lenistwo. Wgraj profile, ustaw aparat w manual na statywie, postaw kogoś przed obiektywem i trzaśnij kilka fotek na różnych profilach. Od razu zobaczysz różnicę.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Uprawnienia umieszczania postów