Szukaj
Emocji bym sie tu raczej nie spodziewał, albowiem domek jest raczej beznamiętny.
Cieplejsza wersja lepsza mz, bo przynajmniej oddaje porę dnia i pogodę.
Jezeli to ma byc architektura, to domek raczej powinien byc prosty - poniewaz w tym przypadku, zbiezność perspektywy nie daje sie wytłumaczyc jakimis logicznymi przyczynami artystycznymi.
Kadr jest dość nieszczęśliwie ucięty z prawej. Myślę, ze powtórzenie na bocznej fasadzie okna i napisu byłoby interesujące.
Warto chyba by dodac troche nieba z góry i trochę podłogi, zeby domek wystarczająco duzo miejsca na swobodna ekspozycję.
No i finalnie kolory warto by trochę ozywić. Zielenie np są strasznie wyblakłe w tym słońcu.
Byc moze dla zrożnicowania warto pomieszać wersję ciepłą z zimną.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Lechupe - kolega pewnie to wszysko doda ale nastepnym razem jak tam bedzie. Jedyne co wybija ta fotke z pospolitosci to napisy francuskie i przez to z automatu jakos na nia inaczej patrze, moze to dlatego.
Moje pierwsze wrazenie ze do pelni brakowalo tam na dole ogrodka i kafejki, wtedy by bylo fajne takie rue de cos tam![]()
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
Zdecydowanie brak prawej ( a może lewej jak ciekawsza) i dla lepszej perspektywy odszedł bym dalej i pstryk... obecnie to nic ciekawego.
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Skontaktuj się z nami