Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie R.A.F. ćwiczenia

Mój pierwszy post w tym dziale więc witam wszystkich bardzo serdecznie:]
    Ostatnio tankowiec na którym pływam został wyczarterowany na rok i operuje u wschodnich wybrzeży U.K.
    Jest to mały powolny kapeć max prędkość to 10,5 węzła i pewnie dlatego stal się miejscem ćwiczeń R.A.F.-u.
    Zamieszczone fotki przedstawiają dwa wydarzenia (raz pogoda dopisała a raz nie bardzo)
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    Regulamin zabrania mi pisać o pięćsetce F4

Domyślnie

Fajne latadło i ciekawy set ale czasy niestety za krótkie. Na 5 to wygląda jak ewakuacja przed katastrofą
    Póki czasy miałeś koło 1/80 było OK ale powyżej tego to już niestety nie to.
    Ale i tak zazdroszczę fajnej okazji do nietypowych fotek.
    Zagrypiony D7200, Sigma 150-600 Sport, S 18-35 1.8, S 10-20 3.5, N35 1.8 i wskrzeszony Jupiter, pare(set) fotek

Domyślnie

mori 300 f4 z reki na małym kapciu który się kołysze czasy w 3 fotach 1/50 1/60 1/80. Statek to nie Airshow warunki są trudniejsze. Oczywiście nie twierdzę że nie dało się tego zrobić lepiej. Miałem wachtę dwa razy pojawił się znikąd rąbiąc foty musiałem być z nim w kontakcie przez VHF. Co do 5 wolałem go zamrozić jak spartolić okazje byli szybcy moment gdy go pobierali przegapiłem ułamek sekundy i gościa nie było. Huk silnika jest niesamowity mam nadzieje że nigdy nie będę miał okazji focić go od środka
    Regulamin zabrania mi pisać o pięćsetce F4

Domyślnie

Jak dla mnie świetne, a po odpowiedzi Ni3Lo jeszcze nabierają smaku. Fakt, że może te zamrożenia wirnika wydawały by się rażące na pokazach. Jednak ja też bym wolał mieć nie rozmyte śmigiełka niż nie mieć ich wcale. Teraz w zaciszu kajuty można powolutku zacząć je rozmywać
    nikon i nikkory oraz troszkę w:
    http://mirroo.pl/

Domyślnie

Fakt, nie wziąłem pod uwagę kołysania pokładu ale i tak poziom fotek na forum jest tak wysoki że sam je robiąc podnoszę sam sobie poziom trudności wychodząc z założenia że albo wyjdzie super na dłuższych czasach albo mówi się trudno i do kosza (głównie do kosza )
    Secik jest fajny i okazja do fotografowania nietypowa. Zazdroszczę okazji.
    Zagrypiony D7200, Sigma 150-600 Sport, S 18-35 1.8, S 10-20 3.5, N35 1.8 i wskrzeszony Jupiter, pare(set) fotek

Domyślnie

Nigdy nie miałem okazji robić takich zdjęć,nie znam się na tym.Ale mi się podobają, #5 jest najlepsze,gdyby tylko czas był dłuższy,genialny kadr.

Domyślnie

Genialnie naprawdę miło popatrzeć!
    Kto mniej wie, krócej zeznaje.

Domyślnie

mi sie podoba piatka
    szkoda ze nie zrobiona na dluzszym czasie
    widac byloby ruch smigiel

Domyślnie

bdb fotki ale zrobiłbym selekcję bo parę ujęć dość podobnie się powtarza

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów