Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: A g a t a . R

Domyślnie

Bardzo podobają mi się kolorki i światło, widać konsekwencję, super
    Pozdrawiam:
    tatusiek

Domyślnie

No jakby wszyscy robili takie testy, to nie miałbym co pisać.
    A nie chciałeś jeszcze bliżej podejść i zrobić te nogi ogromne? Chociaż stopy tak sobie wyszły, może to jednak zły pomysł w tym przypadku.

Domyślnie

Znakomite zdjecia

Domyślnie

Ja się trochę wyłamie z tego peletonu chwalących. Na pierwszym zdjęciu modelka wygląda jak figura z wosku (w negatywnym znaczeniu), takie miałem pierwsze skojarzenie. Jest jakoś sztucznie i nie ma elementu, który specjalnie zapadłby mi w pamięć (może identycznie nijaka mina modelki na dwóch zdjęciach).
    Podoba mi się za to oświetlenie i tonacja. Czekam na nie testowe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez batonMR Zobacz posta
    Ja się trochę wyłamie z tego peletonu chwalących. Na pierwszym zdjęciu modelka wygląda jak figura z wosku (w negatywnym znaczeniu), takie miałem pierwsze skojarzenie. Jest jakoś sztucznie i nie ma elementu, który specjalnie zapadłby mi w pamięć (może identycznie nijaka mina modelki na dwóch zdjęciach).
    Podoba mi się za to oświetlenie i tonacja. Czekam na nie testowe.
    sztucznie,sztucznie, no i co z tego . Moze jeszcze klaczkow miala nie golić... hmmm.. to by bylo bardziej naturalnie?

Domyślnie

Jak widzę takie zdjęcia to albo mnie to motywuje do jeszcze cięższej pracy albo załamuje. Super prace.

Domyślnie

stylizacja... wykonanie... - high level!!
    Photography-is an illusion of reality with which we create our own private world...

www.052b.com

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów