Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: M

Domyślnie

Czlowieku, spokojnie

Nie wiem gdzie jest to napisane, ale razi mnie rozmyty czubek nosa. Za plytka GO tez nie jest dobra.

A z BW to nie rozumiem co Cie tak dziwi... przeciez to stara jak swiat metoda, zeby skiepszczone zdjecie uczynic nieco przyjazniejszym w odbiorze. Nie mowie, zeby stosowac to z premedytacja jako sposob na zdjecia, ale skoro zdjecie jest juz zrobione, i ostrzejsze nie bedzie, to sa duze szanse na to, ze bedzie lepiej wygladalo w dobrze skonwertowanym BW. Tyle.
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakubas Zobacz posta
    Czlowieku, spokojnie

Nie wiem gdzie jest to napisane, ale razi mnie rozmyty czubek nosa. Za plytka GO tez nie jest dobra.

A z BW to nie rozumiem co Cie tak dziwi... przeciez to stara jak swiat metoda, zeby skiepszczone zdjecie uczynic nieco przyjazniejszym w odbiorze. Nie mowie, zeby stosowac to z premedytacja jako sposob na zdjecia, ale skoro zdjecie jest juz zrobione, i ostrzejsze nie bedzie, to sa duze szanse na to, ze bedzie lepiej wygladalo w dobrze skonwertowanym BW. Tyle.
    lol to ze ciebie razi nie znaczy ze tak ma byc...
    a z ta stara jak swiat metoda to przesadzasz i to duuuuzooo
    skiepszczone zdjecie laduje w koszu a nie w czb i szumem
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Poluzuj szelki, Hani....
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakubas Zobacz posta
    Poluzuj szelki, Hani....
    nie lubie ciemnoty i wciskania kitów
    i nie mam co luzowac nie nosze szelek
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cos ewidentnie Cie uwiera... EOT.
    forum.niekojarze.pl

soczeq
    Gość

Domyślnie

o gustach się nie dyskutuje
    Dzięki za Wasze cenne uwagi - popróbuję i na pewno niedługo wrzucę coś nowego!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów