Witam mam pytanko poszukuję programu do robienia panoram. Korzystam obecnie z panorama factory 5. ale chcę po próbować czegoś innego może lepszego. Moge wymienić sie doświadczeniami z korzystania z mego programu.
Szukaj
Witam mam pytanko poszukuję programu do robienia panoram. Korzystam obecnie z panorama factory 5. ale chcę po próbować czegoś innego może lepszego. Moge wymienić sie doświadczeniami z korzystania z mego programu.
a robiłeś cos na nim? Warto go rozkminiać?
po prezentacji wygląda ciekawie, chyba wartodzięki
Szczerze mówiąc to tylko bawiłem się i było to baaaardzo dawno temu, ale z tego co pamiętam obsługa była banalnie prosta, większość niezbędnych danych pobierał z exifów, nawet "punkty zaczepienia" potrafił sam wygenerować i produkował bardzo przyzwoite jakościowo zdjęcia wynikowe. Do tego jest zupełnie darmowy więc myślę, że spróbować warto, nic nie tracisz.
Jeśli może być płatny to wypróbuj PTGui, lepszego za stosunkowo przyzwoite pieniądze ciężko będzie znaleźć...
Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX
zajrzyj tutaj znajdziesz na pewno odpowiedzi na swoje pytania![]()
albo tu
dzięki serdeczne . Jak to mówią za przewodnika koniec języka . wystarczy zapytać i już na parę dni czytania w temacie mampozdro dza wszystkich
Skontaktuj się z nami