Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Anna piaskowo

Domyślnie Anna piaskowo

Domyślnie

To nie jest dobre zdjęcie. Niekorzystny wyraz twarzy, ust, czarny piasek, strasznie mocna i "gruba" kontra, do tego płaska pozycja, nudna - za dużo tego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    czarny piasek, strasznie mocna i "gruba" kontra
    Za modelka zachodzilo slonce a gorki z piasku byly dosc spore wiec cienie sie porobily

Moze taki piasek ci sie bardziej spodoba?
    3.

Domyślnie

Nie będąc tam oczywiście, nie znając warunków, wyobrażałbym sobie to zdjęcie mniej więcej tak: http://lh6.ggpht.com/_E88lkXM5JGc/TE...1073wersja.jpg. Oczywiście kolorki może nie perfekcyjne, ale zbliżone do mojego postrzegania świata. Sam oceń na ile nasze wizje są zgodne lub jak rozbieżne.
    Oczywiście wiem, że piasek możne mieć różny kolor, ale... jakoś tak... Bardziej podobała mi się słoneczna plaża. Przy okazji masz wizję kadru i kontrastu, które w oryginale tak sobie mi podeszły. Pociągnąłbym jeszcze kadr w lewo, ale nie mogę.
    Swoją drogą bardzo śmieszne te wydmy, bo są rzeczywiście duże i dziewczyna wygląda niemal jakby miała najwyżej metr wzrostu.

Domyślnie

Wrzucam kolejne, proszę o opinie

4.

5.

6.

Domyślnie

Ktoś? Coś?...

Domyślnie

Moze kolejna fotka skloni kogos do jakiejkolwiek opinii

7.

Domyślnie

Tylko drugie fajne z tym światłem. Reszta słaba, a juz te zbliżenia na modelkę z aparatem...brrr.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Chyba najkorzystniej wypadła szóstka, fajne miękkie światło
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów