??
Szukaj
??
oniryczne ? raczej przesadzone z wygładzaniem
Zgadzam się, jest przesadnie gładko.
olender.me
C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8
No tu mam właśnie trudność żeby rozróżnić czy jest za gładko czy nie. Choć IMHO nie jest plastikowo. Jak się tego ustrzec?
zobacz odcień skóry na twarzy i porównaj z ramionami, widzisz różnicę? Poza tym nie ucinaj rąk w łokciach![]()
No na twarzy jest cieplej, ale IMHO mieści się w granicach ta różnica. Czy nie? A cięcie swobodne, fakt. Bardzo się rzuca w oczy?
kolory sa nieładne....
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
@Adu, napisz trochę więcej, czy kolorystyka całościowo, czy te ramiona w kontraście z twarzą, czy o które kolory Ci chodzi.
Gdyby ktoś jeszcze chciał coś napisać oprócz tego wygładzania do poprawy, to byłbym wdzięczny.
Szczególnie interesowałby mnie kolor ramiona -> twarz, czy Waszym zdaniem jest tam zbyt wielka różnica czy do przyjęcia.
Aaa i każdemu z osobna ściskam dłoń w podzięce za komentarz, kurczę, cały czas problemem jest dla mnie granica między tym co dobre w eksperymentowaniu.
EDIT2: Jak odbieracie minę modelki?
EDIT3: MoSAD) Napisz coś, proszę.
![]()
Ostatnio edytowane przez korsarz ; 19-07-2010 o 18:33
Jeżeli to naturalne światło (a wydaje mi się że tak) to te kolory się tłumaczą i mi osobiście nie przeszkadzają. Twarz rysunkowo ciepła a ręce schowane w cieniu dostają zimna czasem wręcz fioletową dominantę - to jest fajne
poziom wygładzenia straszliwy - to zmień
@fafniak jeszcze raz serdeczne dzięki. Trzeba będzie popracować nad prawdziwym wygładzaniem tzn. Dodge&Burn, tylko podobno długo się siedzi.
A oświetlenie z Sabinki było z filtrem ciepłym, lecz faktycznie ramiona już łapały chłodny odcień, a, że jest to krytykowane, postanowiłem na ramionach wyrównać.
No to do roboty, dzięki jeszcze raz Wam!![]()
Skontaktuj się z nami