Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Emilia

Smile Emilia

Druga modelka, z którą miałem przyjamność współpracować przy okazji piwkowej wyprawy do Poznania. Wizaż oczywiście...... Marthi!

Domyślnie

Przepiękne, to spojrzenie hipnotyzuje. Rewelacja jak dla mnie.
    kobietą jestem... mówcie mi Iza

Domyślnie

sliczna dziewczyna, tylko poza jakas taka dziwna, moze to przez ta bluzka w paski
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Zbanowany
    Miasto
    Kielce/Marseille

Domyślnie

Spojrzenie tej modelki zamraza i moje... bluzeczka tez jakos przyciaga moj wzrok ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robko Zobacz posta
    bluzeczka tez jakos przyciaga moj wzrok ?
    Twój awatar również :P

Domyślnie

no no nooooo jest ekstra
    nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5

Oszczędny w słowach Awatar ra-fal
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Talking

Cytat Zamieszczone przez widmin Zobacz posta
    no no nooooo jest ekstra
    aleee....co sprecyzuj
    Rafał

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Modelka śliczna, wzrok modelki zniewala, szkoda tylko że buzia raczej mało ostra. I nie było by w tym nic złego, gdyby całe zdjęcie utrzymane było w takiej nieostrości. Ale niestety bluzeczka jest zdecydowanie "zbyt widoczna", co psuje trochę efekt.
    I jeszcze jedna uwaga - odnosi się wrażenie, że głowa modelki jest jakoś tak nienaturalnie duża, ale być może to tylko moje wrażenie.
    W sumie odbiór zdjęcia jest pozytywny, a to za sprawą oczu, faktycznie zniewalają...

Pozdrawiam
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

a teraz?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Jak się tak powpatrywać, to faktycznie jest jakby ciut ostrzej (na oczach zwłaszcza), ale zdjęcie jako całość jest prawie identyczne. Moim zdaniem całą złą (krecią) robotę robi bluzeczka, po prostu nie powinna być ostra w ogóle, a jest ostra dużo za dużo, i niepotrzebnie absorbuje uwagę. Gdyby ją dało się jakoś zneutralizować, całość z miejsca by zyskała.

Można też powtórzyć piwkową wyprawę (przedsięwzięcie samo w sobie dość atrakcyjne), dorwać modelkę raz jeszcze i namówić ją, aby ubrała jakąś inną bluzeczkę (bo ta "zeberka" sama w sobie przyciąga wzrok), i wtedy powtórzyć sesję.
    Można też ją namówić, aby całkowicie zdjęła bluzeczkę...

Pozdrawiam
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów