Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Po drodze do domu...

Dokładnie jak w tytule, dużo jeżdżę i zdjęcie zrobiłem jak wracałem do domu...

Zawróciłem sporo km aby zrobić zdjęcie bo siedziało mi ono w głowie od momentu jak je zobaczyłem. Chyba było warto.

Zapraszam.

...
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Chyba w postprocesie zniszczyles niebo.........tak jak nie lubie krzyzy w fotografii tak ten jest sympatyczny....ale fota za bardzo swieci

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

a moim zdaniem ten krzyż nie pasuje ... jest zbyt sztuczny ... lepiej by wyglądał tradycyjny, drewniany z brzozy.
    W tym wszystkim miałeś jednak szczęście do chmur, bo cała reszta to nic szczególnego. Gdybyś użył odpowiednich, profesjonalnych filtrów, to z chmur i nieba wyciągnął byś wiele szczegółów, byłoby wtedy co oglądać ... ale powtarzam, najsilniejszą stroną tej fotografii są tzw. "artefakty przemijające", czyli światło nieba i chmur", a to co jest rzeczywiste, jest niezbyt oryginalne ...
    Ostatnio edytowane przez UBoot ; 09-07-2010 o 08:19

Domyślnie

UBoot,co ty "przyjmujesz" chłopie.?...Można poczytać parę razy i się pośmiać,ale powtarzanie bzdetów i niby merytorycznego bełkotu jest męczące...chyba,że ktoś ,z uporem maniaka, chce robić z siebie "wiejskiego głupka"...

Na zdjęciu światło wygrywa,jest za ostre,kompozycja OK,niebo się spaprało,a kolor....nie mogę ,w tej chwili ocenić..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    boregard - mam ci zacytować "bełkot" z tego forum ?
    Dziękuję,ale nie potrzebuję sekretarza.Całkiem sprawnie ogarniam i klasyfikuję zawartość forum sam..
    Dla mnie EOT.

Proszę nie modyfikować mojego nicka....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

jeżeli chodzi o PS to nie grzebałem za dużo...niebo powiedziałbym, że kosmetycznie potraktowałem.
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

a moim zdaniem ten krzyż nie pasuje ... jest zbyt sztuczny ... lepiej by wyglądał tradycyjny, drewniany z brzozy.
    przepraszam, że na miejscu nie wystrugałem takiego jaki chciałbyś zobaczyć

W tym wszystkim miałeś jednak szczęście do chmur, bo cała reszta to nic szczególnego. Gdybyś użył odpowiednich, profesjonalnych filtrów, to z chmur i nieba wyciągnął byś wiele szczegółów, byłoby wtedy co oglądać ... ale powtarzam, najsilniejszą stroną tej fotografii są tzw. "artefakty przemijające", czyli światło nieba i chmur", a to co jest rzeczywiste, jest niezbyt oryginalne ...

chyba trzeba mieć czasami szczęście.... aha proszę powiedz o jakich profesjonalnych filtrach mówisz? wezmę to pod uwagę.
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AsKier Zobacz posta
    przepraszam, że na miejscu nie wystrugałem takiego jaki chciałbyś zobaczyć
    Tomeczku nie musiałeś strugać,pełno ich na krajowej "14" lub "8" albo "1"
    Na nie których są nawet kaski.

Domyślnie

dlatego kobieta wybija mi pomysł robienia prawka kat. A

ten nie był przy samej drodze a kawałek dalej
    Pozdrawiam
    Tomek