Szukaj
1. chyba troszkę za mocno poświeciłeś, nos zlewa się z policzkiem, układ rąk mnie drażni - odciąga wzrok przez to ułożenie. Kolor skóry trochę dziwny, sepiowaty, ale to chyba cała tonacja taka jest
2. dystrybutory piwne zdecydowanie przeszkadzają, okulary w ręce, przy szyi też tak nijak - jeśli je chciałeś koniecznie na zdjęciu, trzeba było zrobić z nich element, rekwizyt który ma jakąś role (choćby ozdobnika) - teraz wyglądają jakby modelka zapomniała odłożyćtwarz może minimalnie za jasno, ale może mi się też wydawać, nie mam tyle zaufania do swojego monitora
3. dystrybutory! Tu ręce tak bardzo nie przeszkadzają, choć nadal trochę ściągają wzrok. Fajna tonacja
Pozdr
1 do kosza za obróbkę, modelka ma skórę jak denat
za to na 2 kolory przepiękne! razi mnie bar lecący na lewo i nieostrość po forumowej kompresji
3 fajny kadr! ale bajzelek z lewej za głową tak trochę psuje odbiór i może też coś z obróbką bym pokombinowała, ogólnie pomijając 1 fajne zdjęcia![]()
U born unique don't die as a copy...
Uwagi jak wyżej. Chlaśnij po prostu dwójkę za dystrybutorami w kwadracik i będzie git. Nad jasnością/ostrością twarzy bym jeszcze popracował, bo obróbka coś nienaturalnego tam zrobiła.
Leżysz Pan światłem. Lej na opinie z lcd z laptoków na temat kolorów. Tacy nigdy nie wiedzą co jest na focieDziałaj hehe.
Skontaktuj się z nami