Szukaj
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
nr 3 i bonusik jest raczej poza GO, natomiast 1 bardzo ładna tylko że na zieleni w niektórych miejscach jest zbyt duże ISO.
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
Jedynie bonus jakoś się broni kompozycyjnie, reszta moim zdaniem eksperymentalna i nieudana - kadrowo. Także nie zagrana odpowiednio.
modelka śliczna, dlaczego zdjęcia kadrowane z góry lub z dołu? Jakie widzisz w tym uzasadnienie autorze?
brakuje mi kadrów do góry nogami jeszcze
zbyt eksperymentalnie...a taka fajna modelka![]()
pietrobas zabierz modelkę jeszce raz w plener, warta tego![]()
A mnie troszkę przeszkadza ręka do góry na każdym zdjęciu![]()
O matko, ale odkopaneZ modelką już miałem przyjemność pracowac kilkukrotnie, może dlatego, jakies bardziej wygibaste kadry, nad ręką nie zapanowałem, racja.
Skoro juz na wierzu, dorzuce jeszcze 1.
5
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
wyekponowałeś to co nie trzeba, modelka ma wielgahne biodroDo tego ucięte nogi i białe plamy z przepaleń za modelką dają po oczach. Skoro pracowałeś kilkukrotnie to wstaw tutaj inne sesje
![]()
Były, szukać![]()
Skontaktuj się z nami