Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Ruch to zdrowie...

Mości Panowie

Ostatnio edytowane przez swider ; 23-03-2011 o 01:20 Powód: Wygaśnięcie linka -- poprawka.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Wyszłoby super gdyby ciut więcej ostrości było na głównej postaci. Ale jest fajnie.

Domyślnie

postać na drugim planie wygląda niczym dusza w pośpiechu opuszczająca ciało dzieciaka na pierwszym planie - co dodatkowo pogłębia przekaz: "wyzionął ducha na parkiecie"...
    Poważnie - bardzo mi się podoba. Jest ruch, dynamika - ma coś w sobie.
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

Bardzo pomysłowe zdjęcie, a poruszenia niewątpliwie podkreślają tytuły "Ruch".
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agape Zobacz posta
    postać na drugim planie wygląda niczym dusza w pośpiechu opuszczająca ciało dzieciaka na pierwszym planie - co dodatkowo pogłębia przekaz: "wyzionął ducha na parkiecie"...
    Poważnie - bardzo mi się podoba. Jest ruch, dynamika - ma coś w sobie.
    że też to samo myślę
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Ło hooo... Powiem Wam, że mnie bardzo miło zaskoczyliście Będąc szczerym, wystawiłem to zdjęcie jako prowokację... liczyłem na wpisy w rodzaju: Co za syf! Nieostro, przejarane okno, bajzel w kadrze... A tu proszę. Cieszy mnie to bardzo, że nie wszyscy w ten sposób patrzą na fotografię. Bardzo!

Dziękuję, przywracacie mi wiarę w ludzi
    Ostatnio edytowane przez swider ; 05-07-2010 o 11:22
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Uprawnienia umieszczania postów