Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Peak District

Domyślnie Peak District

Aloha!

W związku z moim letnim pobytem w uk będę pewnie często Was męczył tematami z peak district, gdyż mam z 10 mil do parku
    Pierwsze rozpoznanie.

Wiem, przepalone w LG :/
    Jak się Wam to widzi?

Pozdrawiam
    Łukasz
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

horyzont leci w lewo, przepal trudny do przyjecia, warunki miales boskie ale samo piekne niebo bez chocby minimalnego motywu mnie nie bierze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    horyzont leci w lewo, przepal trudny do przyjecia, warunki miales boskie ale samo piekne niebo bez chocby minimalnego motywu mnie nie bierze
    No cóż, zgoda.
    LED ZEPPELIN

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

Przepał chyba by się nawet dało zdjąć, zwłaszcza ten z prawej strony bo wygląda to na błąd przy obróbce nieba
    Do tego mocno podkręcony kolor nieba jest nie do przyjęcia ten granatowy powala

Widziałbym to w innym kadrze, np w takim w którym ta ścieżka wychodzi z PD rogu

Domyślnie

dzięki za uwagi powalczę z nimi,
    mam jeszcze trochę materiału do obróbki, może coś ciekawszego wydobędę
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

krzyzne a nie za ciemno? Ja rozumiem, że chciałeś wprowadzić mroczny klimat... ale chyba zbyt mrocznie wyszło - przy bramie stoją ludzie może ich wyprosić lub wygumkować

Domyślnie

akurat to był mój kuzyn z dziećmi
    na razie spacerowo tylko, bez dłuższego przykładania się do kwestii technicznych - zwykłe podziwianie widoków.
    i znowu, zdjęcia robię na laptopie, wszystkie, więc pewnie na dobrych monitorach możecie mieć za ciemne lub zbyt kontrastowe.. ble, rzygać się chcę tymi kalibracjami i monitorami :/
    może lepiej tu :
    ?
    48ProjectBlog[/CENTER]

Uprawnienia umieszczania postów