Aloha!
W związku z moim letnim pobytem w uk będę pewnie często Was męczył tematami z peak district, gdyż mam z 10 mil do parku
Pierwsze rozpoznanie.
Wiem, przepalone w LG :/
Jak się Wam to widzi?
Pozdrawiam
Łukasz
Szukaj
Aloha!
W związku z moim letnim pobytem w uk będę pewnie często Was męczył tematami z peak district, gdyż mam z 10 mil do parku
Pierwsze rozpoznanie.
Wiem, przepalone w LG :/
Jak się Wam to widzi?
Pozdrawiam
Łukasz
48ProjectBlog[/CENTER]
horyzont leci w lewo, przepal trudny do przyjecia, warunki miales boskie ale samo piekne niebo bez chocby minimalnego motywu mnie nie bierze
Nikon http://greg77.com/
Przepał chyba by się nawet dało zdjąć, zwłaszcza ten z prawej strony bo wygląda to na błąd przy obróbce nieba
Do tego mocno podkręcony kolor nieba jest nie do przyjęcia ten granatowy powala
Widziałbym to w innym kadrze, np w takim w którym ta ścieżka wychodzi z PD rogu![]()
dzięki za uwagihoryzont leci w lewo, przepal trudny do przyjecia, warunki miales boskie ale samo piekne niebo bez chocby minimalnego motywu mnie nie bierzepowalczę z nimi,
mam jeszcze trochę materiału do obróbki, może coś ciekawszego wydobędę![]()
48ProjectBlog[/CENTER]
krzyzne a nie za ciemno? Ja rozumiem, że chciałeś wprowadzić mroczny klimat... ale chyba zbyt mrocznie wyszło - przy bramie stoją ludzie może ich wyprosić lub wygumkować![]()
akurat to był mój kuzyn z dziećmi
na razie spacerowo tylko, bez dłuższego przykładania się do kwestii technicznych - zwykłe podziwianie widoków.
i znowu, zdjęcia robię na laptopie, wszystkie, więc pewnie na dobrych monitorach możecie mieć za ciemne lub zbyt kontrastowe.. ble, rzygać się chcę tymi kalibracjami i monitorami :/
może lepiej tu :
?
48ProjectBlog[/CENTER]
Skontaktuj się z nami